Onko minusta enää siihen mihin nuorena pystyin?

Tapasin vanhan muodostelmaluistelu joukkue toverini ja hän sanoi, että ollaan uutta aikuisryhmää kasaamassa kokoon. Kutkuttaisiko vielä lähteä kilpailemaan vanhojen ja uusien tovereiden kanssa? Siinäpä pulma. En ole luistimia 15 vuoteen laittanut jalkaani saatikka osaanko enää mitään…Vähän alkaa kyllä vanha suola janottamaan, kilpailu vietti ei ole mihinkään kadonnut. En ehkä kestä sitä pettymystä, jos menen kokeilemaan osaamistani jäälle näin pitkän ajan jälkeen. Jospa olen unohtanut kaiken, pahimmillaan en pysy pystyssä ollenkaan. Voiko aikuisena jatkaa enää siitä mihin nuorena jäi?

Tämä kuva taitaa olla vuodelta 1996.

 

Piti hieman kaivella vanhoja muistoja ja saada siitä kipinää aikaiseksi. Lapsuuteni vietin jäähallilla. Harrastin luistelua kolme vuotiaasta parikymppiseksi. Edessä olisi taas matkustelua kisapaikoille, jäätreenejä, kuntopiiriä ja yhdessä tekemistä.

 

Paljon meistä oli juttua Keskisuomalaisessa. Nämä ovat vuosilta 1994 ja 1995. Olisihan se hauskaa palata juurilleen, mistä olen lähtöisin. Kaivoin jo luistimet kaapista jossa ne on vuosikausia ollut. Samat luistimet mahtuvat vieläkin. Aika muinaiskamaa ne ovat mutta ajavat asiansa. 1990- luvulla ne olivat ihan älyttömän kalliit. Ja hyvin ovat kestäneetkin.

 

Jospa sitä uskaltautuisi kokeilemaan jäätä ennen kuin hylkää ajatuksen uudesta paluusta jäälle.

Onko minusta enää siihen mihin nuorena pystyin?
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *