Lumina, pysyvämpää kauneutta. Tehokkaampi täyteaine.

Tutustuin uuteen aineeseen nimeltä Lumina. Jokainen on yksilö ja aineet toimivat jokaisessa hieman eri tavalla. Sen tietää vain kokeilemalla mikä on juuri sinulle se oikea aine.

 

Lumina uutuustäyteaineita on kolme erilaista eri käyttötarkoituksiin; Lumina-S, Lumina-M ja Lumina-L. Luminalla voidaan monipuolisesti muotoilla ja korostaa kasvojen piirteitä, muotoilla leukalinjaa, täyttää ”hamsteripusseja” ja veltostunutta ihoa, häivyttää juonteita, sekä muotoilla kauniisti huulia. Täyteaine valitaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja hänen toiveitaan kuunnellen.

 

Luminaa on käytetty maailmalla useita vuosia ilman havaittuja sivuvaikutuksia. Sitä on siis tutkittu ja testattu paljon. Lumina täyteaine ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, eikä siksi aiheuta yliherkkyysreaktioita.

Täyteaineita voi pistää vain terveydenhuollon Valviran rekisterissä olevat lääkärit ja sairaanhoitajat.

 

Tuotteella on CE 1023 hyväksyntä, luokitellaan III luokaan kuuluvaksi lääkinnälliseksi laitteeksi, direktiivin 93/42 EEC nojalla.

Testaamani Lumina M;n käyttö; Keskisyviin ja selkeisiin juonteisiin. Huulten muotoiluun ja täyttöön.

 

Tarkoituksenani oli korjauttaa huulien epäsymmetrisyyttä, eikä niinkään kasvattaa huulien volyymiä. Ihoni on herkkä ja turpoaa paljon ja tulee mustelmia helposti.

 

 

Sain puudutusainetta hoidettavalle alueelle, joka lieventää kipua, ei poista, mutta lieventää. Toimenpiteessä Vilkman pistää täyteaineen tarkasti suunniteltuihin kohtiin. Tulos on näkyvissä välittömästi.

 

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä vaikutuksia.

–                           punoitusta

–                           kihelmöintiä

–                           kutinaa

–                           mustelmia

–                           turvotusta

 

Hoidettuun alueeseen ei saa koskea seuraavan 8 h tunnin aikana. Alueella ei saa käyttää mitään ennen hoitoja käytettyjä voiteita, rasvoja, juomapulloa, infektioriskin vuoksi. Käytä uutta ja puhdasta juomapulloa ja rasvoja. Syödä ja juoda voi normaalisti, mutta älä juo kuumaa kahvia heti toimenpiteen jälkeen.

 

Seuraavana päivänä voi hoidettua aluetta jo kevyesti meikata, mutta vältä luonnonkosmetiikan käyttöä seuraavan viikon ajan. Jos otat hoidon ennen lomareissua, muista rasvata huulia aurinkosuojalla varustetulla huulirasvalla, jottei huulet pala auringossa.

Älä altista käsiteltyä aluetta liialliselle kuumuudelle/kylmyydelle. Solarium ja sauna ovat kiellettyjä ensimmäisten kolmen päivän aikana.

Mikäli käsitellyllä alueella tuntuu patteja/möykkyjä, niitä ei saa painella eikä hieroa. Niiden koskeminen saattaa nopeuttaa aineen häviämistä. Patit ja möykyt häviävät itsestään ajan kuluessa.

 

TMI Annenina Vilkman. Vilkman tarjoaa palveluitaan Helsingissä, Espoossa, Lahdessa ja Jyväskylässä aina tarpeen mukaan.

 

Yhteystiedot

www.facebook.com/mesolangat

www.instagram.com/tmianneninavilkman

ajanvaraus ja hinnasto löytyvät

www.timma.fi/tmianneninavilkman

e-mail: [email protected]

 

Siinä ohi mennen hoidettiin myös sibeliusryppy. Otsan pystyryppy eli ns. sibeliusryppy on lihasten toimintaan liittyvä ryppy, joka on seurausta otsan alueen lihasten aktiivisesta käytöstä. Syvän pystyrypyn ilmestymisen voi ehkäistä ennalta tai sen voi poistaa kauneuspistoksin.

Toimenpiteet:

Botuliinipistokset ilmejuonteisiin – botuliinitoksiinivalmisteen avulla voi poistaa otsaryppyjä ja ehkäistä sibeliusrypyn muodostumista rentouttamalla rypyn alla sijaitsevia kasvolihaksia. Botuliinitoksiini pysäyttää lihasten toiminnan muutaman kuukauden ajaksi, jolloin rypyt vähenevät.

 

Ennen ja jälkeen . Päivä pistoksesta ja jo näkyvä tulos.

 

Injektiohoidot – juonteiden täyttämiseen käytetään hyaluronihappoon perustuvia täytepistoksia. Toimenpide antaa välittömän ja luonnollisen tuloksen.

 

Muista aina käydä ammattilaisen käsittelyssä. Halpaa ja hyvää yhdistelmää ei ole!!

 

Lumina, pysyvämpää kauneutta. Tehokkaampi täyteaine.
Merkitty:                                                

2 kommenttia “Lumina, pysyvämpää kauneutta. Tehokkaampi täyteaine.

 • 16.11.2018 at 12:33
  Permalink

  Asiavirhe koskien sitä kuka saa pistää.

  Vastaa
  • 17.11.2018 at 13:44
   Permalink

   Hei. Onko sinulla tarkempaa tietoa? Asian saa korjattua.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *