Kerrankin toimivat ihonhoitotuotteet. Olen positiivisesti yllättynyt.

Kauneutta on kaikkialla ja kauneus on katsojan silmissä. Suurimman kritiikin sinulle sanoo sinä itse. Näin sen on itsekin huomannut vanhetessaan. Peilikuva sanoo siellä ryppy täällä ryppy, voisitko tehdä asialle jotain? Kyllä voi! Kaikki eivät halua, mutta he ketkä haluavat tässä teille vinkki.

Kaupallinen yhteistyö: Marita´s Beauty

 

Kerron teille tuotteista, jotka auttavat moneen ”ongelmaan”.

 

Mitä ovat WellStar ja BYAS?

WellStar International http://www.wellstar-company.com on vuonna 2003 perustettu saksalainen yritys. WellStar aloitti klassisena suoramarkkinointiyrityksenä ravintolisäalalla. WellStarin toimitusjohtajana on työskennellyt yrityksen perustaja Christian Wiesner, jolla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus suoramarkkinoinnista.

Vuodesta 2014 alkaen WellStar on tuonut kauneudenhoitomarkkinoille BYAS-iontoforeesihoitomenetelmiä (BYAS on Bionic Youth Activating System) niin kasvoille kuin vartalolle. Vuonna 2013 WellStar lanseerasi ensimmäiset BYAS-tuotteet, jotka auttoivat hoikistumaan ja näyttämään kauniilta ja nuoremmalta.

Nykyään ainutlaatuiseen, innovatiiviseen ja kokonaisvaltaiseen BYAS-tuotelinjaan kuuluu mm. vallankumouksellinen BYAS FACE Natural Skin Rejuvenation System, BYAS BODY Natural Body Forming System ja BYAS HAIR COMPLETER.

(lähde; https://www.maritasbeauty.com/tietoa-meista/)

 

BYAS Teknologiat

Tuotteet, joita käytän

Nämä laitteet ovat käytössäni. 1. BYAS ihonkosteudenmittaus, 2 ja 3. BYAS Face lifter 4. BYAS Eye lifter

 

Olen vasta muutamia viikkoja käyttänyt tuotteita ja olen aika yllättynyt niiden vaikutuksesta. Jo näin alkutaipaleella voin sanoa suoraan, että jatkan ilomielin joka viikkoisia hoitoja laitteella. Tuloksia saa aikaan, kun tekee ihonhoitoja säännöllisesti. Ihan mitä vaan olet tekemässä ja haluat tuloksia, niin jatkuva ja säännöllinen käyttö niitä tuo.

Miksi mennä kosmetologille, kun voit tehdä kaiken itse kotona omalla aikataululla. 20 minuuttia päivässä juuri silloin kuin sinulle sopii. Tietysti on mukava käydä hemmottelemassa itseään ihanissa hoidoissa, siitä ei tarvitse luopua.

Tässä kuvassa näette kuinka jo yksi kerta voi tehdä muutosta. Nyt olen löytänyt minun iholleni sopivan sarjan ja oikeasti mikä toimii. Decolteen hoito.

 

 

Kuvassa on ryppyjä, joita on vaikea saada kuvissa esiin, on ympyröity. Tilanne ennen tuotteiden käyttöä. Ja yläkuvassa tilanne nyt parin viikon käytön jälkeen. Iho on tasoittunut ja luonnonvalossa katsottuna iho on saanut oman värinsä takaisin. Ihoni oli harmahtava, nyt paljon terveemmän näköinen. Myös muutama luufinni on hävinnyt ihonhoidon myötä.

 

Tämä minua on ilahduttanut eniten. En osannut odottaa että saan jopa kasvojen kohotuksen aikaiseksi. Muutos on näin kuvissa pieni, mutta itse huomasin kulmien kohonneen. Ja yleis ilmeen piristyneen.

 

BYAS tuotteita

 

Tässä BYAS tuoteperhe. Laitteet ovat tarkoitettu eri alueille.

 

Lisää tuotteista; https://www.maritasbeauty.com/

https://www.facebook.com/MaritasBeautyCare/

 

Käyttämäni tuotteet

 

 

Alkuun menee aikaa siihen että oppii mikä rasva ja mikä ohjelma BYAS Face lifterin kanssa valitaan. Onneksi ammattilainen Marita´s Beauty Caren omistaja Marita Tulla ohjaa ja ohjeistaa kuinka voiteet ja laitteet toimivat.

Sain mukaani ohjeita joista on helppo katsoa kuinka tuotteita käytetään.

 

Kokonaisuudessaan olen yllättynyt näiden toimivuudesta ja odotan innolla kuinka suuria tai pieniä muutoksia on vielä tulossa. Laitteet ovat nykyaikaisia, johdottomia ja helppoja käyttää. Muutaman kerran jälkeen osaa jo homman hoitaa kuin ammattilainen. Suurin plussa on se, että rahaa säästyy ja aikaa säästyy. Alkuun hankinta voi tuntua suurelta summalta, mutta kun lasket jos käyt kolme kertaa viikossa kosmetologilla kolmen kuukauden ajan samoissa hoidoissa jotka voit tehdä kotona, niin saatat yllättyä. Jos hoito olisi noin 30 €/kerta, se tekee viikossa 90 €. Kuukaudessa 360 € ja kolmessa kuukaudessa 1080 €. Sitä ei tule aina mietittyä kun maksaa pienen summan kerralla kuinka iso siitä tuleekaan.

 

Minun valintani on BYAS!

 

 

Kerrankin toimivat ihonhoitotuotteet. Olen positiivisesti yllättynyt.
Merkitty:                                

Kommentti “Kerrankin toimivat ihonhoitotuotteet. Olen positiivisesti yllättynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *