Hei olen Wäinö!

Moni kun puhuu perheenlisäyksestä niin ajattelemme heti ihmis vauvaa. No mutta ei meillä! Saimme perheenlisäystä eilen, kissan pennun. Tässä on Wäinö 15 viikkoa.

Wäinö on rodultaan Ragdoll. Ragdoll-rotu syntyi 1960-luvun alkupuolella Kalifornian Riversidessa, kun pitkäkarvainen valkoinen kotikissa nimeltä Josephine synnytti pennut, jotka osoittautuivat luonteeltaan poikkeuksellisen rauhallisiksi, seurallisiksi ja lempeiksi.

Ragdoll on saanut nimensä siitä, että sekin rentoutuessaan tuntuu usein veltolta kuin räsynukke. Rodun tunnusmerkkejä ovat myös siniset silmät ja pehmeäpiirteinen ulkomuoto. Ragdoll-kissat ovat rauhallisia ja syvästi omistajaansa kiintyviä. Ne osallistuvat kaikkeen, mitä perheessä tehdään ja viihtyvät lähellä ihmisiään. Vain osa ragdolleista on sylikissoja, mutta kaikki ovat ehdottomasti seurakissoja. Vanhetessaan niistä saattaa tulla liiankin laiskoja, ellei niiden leikittämisestä pidetä huolta.

Aikuinen ragdoll-uros on komean näköinen, suuri ja lihaksikas kissa. Uros kasvaa yleensä 6-8 kilon painoiseksi. Kaikilla ragdolleilla on aina siniset silmät. Yleensä väri on kirkas keskisininen, mutta jalostuksella on pyritty tummempiin sävyihin. Turkki on puolipitkä ja silkkinen, käteen se tuntuu viileältä. Ote:https://www.kissaliitto.fi/kissarodut/kategoria-i/ragdoll sivulta.

 

Wäinö on oikea seurapiiri neiti. Joka tilanteessa mukana ja hyvin rohkea. Vasta vajaan päivän ollut talossa ja silti tosi reipas kaveri. Odotamme innolla tulevaa kuinka ihana hurmuri hänestä tuleekaan.

 

 

Voiko enää söpönpää ollakkaan!

 

Hei olen Wäinö!
Merkitty:            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *