Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Toteutin unelmani, kirjoitin kirjan, Tuhman leipurin käsikirja

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

”Onko kyseessä hurjat kutsut? Vihtorille lettuja? Vai ahtava Maisa? Tuhman leipurin käsikirja antaa uutta potkua leivontaan. Uusia vinkkejä piristämään arkea ja juhlaa. Leipomisen ei tarvitse olla tylsää. Helpot ohjeet kuljettavat sinut kahvipöydän puheenaiheeksi. Kirja on myös hyvä syntymäpäivä- tai polttarilahja. Anna mielikuvituksesi laukata ja hyppää mukaamme leipomisen hauskuuteen.”

 

Olen pitkään halunnut toteuttaa kirjan kirjoittamisen unelman ja nyt sain sen vihdoin aikaiseksi. Eihän se mikään satojen sivujen romaani ole, eikä ole tarkoituskaan. Tarkoitus oli tehdä pieni opus jossa on muutama helppo ohje tuhmiin leivonnaisiin. Olen leipomossani tehnyt hyvinkin paljon näitä aikuisten juhliin suunnattuja kakkuja, kuppikakkuja ja koristeita. Halusin jakaa tämän myös muiden kanssa kirjan muodossa. Siellä on vinkkejä koristeiden tekemiseen ja kuvia tuotteista. Tämä kirja on hyvä lahja hänelle kenellä on jo kaikkea. Synttäreille, polttareille tai nimipäivä lahjaksi.

Kirja on nyt myynnissä https://www.bod.fi/kirja/hanna-maeaettae/tuhman-leipurin-kaesikirja/9789515689474.html

 

Kiinnostusta on minulla kirjoittaa enemmänkin. Haaveena on tehdä ihan oikea kunnon leipomiskirja. Katsotaan sitä sitten tulevaisuudessa. Tämä oli tälläinen testi miten Suomen kansa ymmärtää huumoria. Pikkasen pitää olla pilkettä silmäkulmassa, ei aina niin totista.

 

Sitä arkea ja p**a tulee muutenkin ihan tarpeeksi. Tänä vuonna työpaikkamme joulubonus oli lomautus lappu. Ai kun mukavaa, Hyvää joulua vaan. Nyt täytyy ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon ja toivoa parasta. Olen jo pidemmän aikaa katsellu työtilannetta täällä päin ja hankalaa se on nykyään vakituistatyötä saada. Niin ihme työpaikkoja on tarjolla, että näillä tutkinoilla ei ole sinne mitään asiaa. Avink avink, jos meikäläisen työllistäminen kiinnostaa, otappa yhteyttä!

 

No any way, olen onnellinen kirjasestani ja uusia tuulia odotellessa. Oikein ihanaa loppu viikkoa kaikille!

 

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Toteutin unelmani, kirjoitin kirjan, Tuhman leipurin käsikirja
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!