Nyt saa hymyillä!

Olen tuskaillut hymyni kanssa jo tovin ja miettinyt mitä voisin kuluneille ja tummentuneille hampaille tehdä. Valkaisut hammaslääkärissä maksavat tuskaisen paljon ja olen kuullut valkaisevien hammastahnojen kuluttavan hampaat loppuun. Mikä avuksi, jos mikään ei ole hyvä? Miten saan hymyni kirkastumaan ja uskaltamaan hymyillä taas kunnolla.

 

Aina olen käyttänyt sensitive hammastahnoja, koska hampaitani vihloo kovasti ja mikään ei ole auttanut vihlontaan niin hyvin. Ja siitäkin syystä en ole voinut hammastahnaa vaihtaa.

 

Onneksi kuulin Nu Skin Whitening Fluoride Toothpaste -hammastahnasta ja päätin kokeilla sitä.

Vähän miettien lähdin kokeilemaan hammastahnaa, että voiko tämä oikeasti muka toimia. Otin kuvan hampaistani, jotta pystyn seuraamaan vaikutusta.

Kuuden päivän kokeilun jälkeen päätin ottaa kuvan hampaista ja vertasin ennen kuvaan, hupsista, sehän toimii.

Mikä muutos jo kuudessa päivässä. En voinut uskoa todeksi.

 

 

Kirkastaa ja valkaisee hampaat, ehkäisten samalla plakin muodostumista. Sen erityiskoostumus ei sisällä vahingollisia peroksideja. AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste poistaa myös tummentumia ja ehkäisee reikien muodostumista.

 

Käyttö

Harjaa hampaat huolellisesti, mieluiten joka aterian jälkeen tai vähintään kaksi kertaa päivässä, tai hammaslääkärisi ohjeiden mukaisesti. 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: Annostele herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi mahdollisimman vähän vaahtoa. Muita fluorituotteita käytettäessä tulee kysyä hammaslääkärin tai lääkärin mielipidettä.

Sisältää natriummonofluorofosfaattia. Säilytettävä alle 6-vuotiaiden lasten ulottumattomissa.

 

 

Todella mieto maku, ehkä olisin kaivannut makua hieman enemmän, jotta hyvä maku säilyisi suussa pidempään. Todella puhdas tunne hampaissa pesun jälkeen. Ei vaahtoa.

 

Jatkan hammastahnan käyttöä vielä ja kerron muutoksista kahden viikon käytön jälkeen.

 

Tuotteisiin pääsee parhaiten tutustumaan ottamalla yhtetyttä Nu Skin -edustajaan Piia Pensikkala. Sähköpostiosoite [email protected]

Nyt saa hymyillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *