Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Pahaa oloa ja poltetta,pirullinen refluksi

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Refluksitauti ei ole tautimuotona vain pientä ohimenevää poltetta vaan se saattaa vaikuttaa merkittävästi jokapäiväisiin toimintoihin, nukkumiseen, työkykyyn ja sosiaaliseen elämään.

10–15% suomalaisista kärsii refluksitaudista, joka aiheuttaa oireita päivittäin – meitä refluksikkoja on siis todella paljon!

Refluksitauti voidaan jakaa kahteen eri päätyyppiin oireiden esiintymispaikan mukaan. Oireita voi esiintyä sekä täysin erikseen että sekoittuneena yhteismuotona:

 

1) gastroesofageaalinen (maha-ruokatorven) refluksitauti (engl. GERD, gastroesophageal reflux disease)

 

2) laryngofaryngeaalinen (kurkun ja nielun) refluksitauti (engl. LPR, LPRD, laryngopharyngeal reflux disease)

Refluksikoilla on yleensä ottaen havaittu olevan refluksia useammin ja pitkäkestoisemmin kuin muilla. Refluksioireet voivat olla lieviä tai ajoittaisia tai hankalammillaan jokapäiväisiä oireita. Närästykseen ja refluksiin ei kannata suhtautua väheksyen, koska hoitamattomana taudissa on komplikaatioita, jotka vaikuttavat merkittävästi esim. nielemiseen, syömiseen ja äänenkäyttöön. Tämän lisäksi krooniseen refluksitautiin saattaa joskus liittyä myös solumuutoksia, joihin liittyy lievästi lisääntynyt syöpäriski.

Olen kärsinyt oireista 10 vuotta, syönyt lääkkeitä, ja vihdoin on aloitettu tutkimukset. No hyvä sinänsä, mutta itse tutkimukset ovat kamalia. Olen käynyt vatsatähystyksessä, jossa taipuisa videoendoskooppi viedään suun kautta mahalaukkuun. Mahalaukusta otetaan kudosnäytteitä jotka eliminoi pois mm. ruokatorven tulehduksen, arpikuroutumat, syövän, maha- ja pohjukaissuolen haavat.

Tällä viikolla olen menossa uudestaan tutkimuksiin; 24h ruokatorven pH:n rekisteröinti arvioi happaman takaisinvirtauksen kestoa ja laatua ja oireiden tarkkailua. Tässä tutkimuksessa laitetaan ohut katetri nenän kautta ruokatorveen. Ja lisäksi Manometria l. painetutkimus, jossa nenän kautta ruokatorveen vietävä katetri mittaa virtausvastusta ja sitä kautta painetta.

Ei mitään ihania tutkimuksia. Mutta pakko tehdä. Tällä hetkellä kun ei ole lääkitys päällä johtuen tulevista testeistä, niin en pysty syömään juuri mitään. Kaikki närästää ja ruoka nousee kurkkuun, oksettaa. Mehukeitot, rahkat ja miedot tuotteet menevät alas, mutta närästävät silti.

Toivottavasti saan ottaa lääkkeeni taas pian. Alkaa tämä tauti ottaa jo hermoon, kun ei voi normaalia elämää elää.

Viimeksi vatsatähystyksessä oksensin paljon, limaa ja verta. Toivon todellakin että loput kokeet eivät ole niin rankkoja. Se jää nähtäväksi.

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Pahaa oloa ja poltetta,pirullinen refluksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!