Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Kun polttaa itsensä loppuun.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Nyt on pidetty blogi taukoa. Välillä tuntuu, että on kaikkea ihan liikaa. Silloin on syytä pitää niistä ylimääräisistä asioista taukoa ja keskittyä olennaiseen.  Taidan olla sellainen töiden haalia, kaikkea pitää tehdä ja kaikessa olla mukana, mutta hei yrittäjyys on sellaista. Onneksi huomasin jo ajoissa, että täytyy hiljentää tahtia. Viimeksi en huomannut ja sain opetuksen kuinka käy jos ei muista levätä ja hiljentää tahtia välillä. Viime vuosi oli vauhdikas ja värikäs. Intoa ja energiaa oli vaikka mihin asiaan. Oman yrityksen buustaaminen, päivätyö, treenaminen, viikonloput töissä ja perhe-elämä. Ei montaa vapaata tuntia viikkoon jäänyt. Ja niinhän siinä kävi, että kroppa luovutti.

 

Joulu vielä sujui mukavasti perheen kesken ja rentoutuessa. Tammikuun alussa aloitin viikon kestävän talviloman, No olihan ensimmäiset päivät ihan mukavia lomapäiviä, mutta sitten kun kroppa rupesi rentoutumaan ja lataamaan itseään pitkän ja rankan vuoden jälkeen, sairastuin. Ensin luulin, että ihan pikku flunssa vain. Mutta flunssa ei loppunutkaan viikossa eikä kahdessa. Eikä kyseessä ollut mikään pieni talviflunssa, vaan kunnon tauti, joka sain minut huonoon kuntoon. Kuume nousi korkealle ja olo vain heikkeni. En päässyt lomalta töihin kuten olin suunnitellut. Kolmen viikon sairastelun jälkeen palasin töihin, päiväksi. Sairastelu alkoi taas. En pystynyt olemaan töissä päivääkään. Koko kuun olin poissa töistä ja vielä helmikuun ajan olo oli heikko. Koskaan ei ole mitään vastaavaa ollut ja toivottavasti ei tulekkaan. Joka paikka oli ihan paskana, jälkitaudit jylläsi ja treeneihin ei ollut mitään asiaa kolmeen kuukauteen. Olen kuullut varsinkin yrittäjien sanovan, että yrittäjä ei voi lomailla. Paska puhetta. Itsestään se on kiinni miten hoidat asiasi. Ei tarvitse marttyyriä esittää. Pidä taukoa, lomaa töistä tietyin väliajoin. Sitten kun polttaa itsensä loppuun, sieltä nouseminen ei ole helppoa. Tästä kovasta oppiretkestä viisastuneena pidän huolta myös itsestäni ja en ota liikaa töitä ja muistan myös rentoutua välillä. Osaan sanoa myös ei, ei kiitos, en ole käytettävissä.

 

Antti Tuiskun sanoin:

Tosi kiva maksaa tellit, lellit
sähkö, puhelin, puurot, vellit
vuokra, mätkyt, netti, velat
verot, korot, korkojen korot
Taas mennään rahan takii
Ei rakkaudest lajii vaan rahan takii
On saatava lapsille Gore-Texii
Sillä kadut on märkii ja sohjosii
Taas mennään rahan takii
Mä pyöritän peppuu rahan takii
Et pääsisin lomalle beibeni kanssa
Ja hotellihuoneessa peuhattaisiin.
Rentoudu, helli ja pidä huolta itsestäsi. Jos sinä et tee sitä niin kuka sitten?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kun polttaa itsensä loppuun.
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!