Sunset Park, tulta ja serpentiiniä

Tämä on jo vanhuutta, kun reivaamisen jälkeen tarviin yhden palautumis päivän. No ei se haittaa, kun on ollut hyvä meininki. Suomen kesä ei ole ollut mitenkään suotuisa tänä kesänä. Kylmyys vaati varmaan veronsa, ettei ihmisiä ollut niin paljoa liikkeellä.

Saavuimme hyvissä ajoin sateen saattelemana paikalle ja ammottava tyhjyys oli edessämme.

 

2017-08-27 13.28.18.png

Onneksi puimme lämmintä ylle. Onneksi alueen tarjoamat virvokkeet ja ruoat pitivät lämpöisenä ja mielen virkeinä.

Esiintyjät olivat aivan huippuja. He hoitivat osansa oikein hyvin, vaikka alkuun väkeä oli vähän, heiltä ei intoa puuttunut.

 

Jokaisella esiintyjällä oli hyvä show. Tulta ja serpentiiniä lenteli ympäriinsä. Hintaan nähden oli huippu esiintyjät. Virkistävää nähdä tämänkin tyyliset festarit. Toivottavasti vain seuraavaksi ajankohta olisi toinen. Mukavuuden haluinen, kun olen, lämpö olisi ollut suotavaa.

 

2017-08-27 13.31.03

Hyvin alue oli aidattu ja eroteltu K-18 alueeksi. Miinusta ja pitkän miinuksen annan vessojen vähyydestä. Loppu illasta jonot olivat suuret ja aikaa tuhraantui seisoskeluun. Toinen miinus tulee ohjelmien päällekkäisyydestä. Kahdella lavalla ohjelmaa yhtä aikaa. Viihdyimmekin sitten parhaiten päälavan läheisyydessä. Ja tosi suuri miinus on se, ettei alueelle pääse takaisin jos sieltä poistuu. Tämä mielestäni kaipaa parannusta.

 

 

Illan pimetessä show näytti todella hienolta. Harmi kun joutui kännykällä kuvia ottamaan, ei oikein onnistunut.

 

Oheisohjelmaakin oli. Benjihyppy, ei mun juttu, mutta hienoa, että todella moni kävi hyppäämässä.

2017-08-27 13.28.50

 

Glitteriäkin olisi saanut kasvoihin meikkauspisteeltä, mutta meikit olivatkin jo omasta takaa.

Huippu juttu oli Sak Noelin näkeminen Paviljongissa. Käytiin lämmittelemässä ja ottamassa kupit kahvia, niin kukas se sieltä saapuikaan tanssiryhmänsä kanssa; Sak Noel.

 

2017-08-27 13.34.27

Kaiken kaikkiaan mukava, vauhdikas ja värikäs ilta. Todella hienot esitykset ja hienoa, että kaikille on annettu mahdollisuus tulla paikalle (halvat liput ja ikäraja).

Sunset Park, tulta ja serpentiiniä
Merkitty:            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *