DJ-Festarit

Olin niin onnellinen, että sain tilaisuuden kirjoittaa teille Sunset Parkin tiimoilta. Nämä on minulle ja monille muillekin vuoden kovimmat bileet Jyväskylässä. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma tuo Lutakonaukiolle timanttisen kaartin ulkomaalaisia DJ-sensaatioita ja nuoria kotimaisia tulevaisuuden kykyjä.

En voi uskoa, että pääsen näkemään 25.8. KSHMR:n, Lucas & Steve;n, DJs From Marsin, Filatov & Karasin joka on ihan huippu, Sak Noelin, Alex Mattsonin, Samlightin, Kiron ja The Second Levelin. Käsittämättömän kova kattaus.

Ja hienointahan tässä on se, että on annettu mahdollisuus kaikkien halukkaiden päästä paikalle edulliseen hintaan.

Liput S-Etukortilla vain 29 euroa. Liput voi ostaa Ticketmasterin jälleenmyyntipisteistä kuten Seppälän Prismasta sekä Keskimaan anniskeluravintoloista. Ilman S-Etukorttia 39€. Liput toimituskuluineen alk. 32€/42€.

Linkki Ticketmasterin verkkokauppaan:

https://www.ticketmaster.fi/event/sunset-park-2017-lippuja/199277 https://www.ticketmaster.fi/event/rock-kemut-2017-lippuja/199307

 

www.sunsetpark.fi sivuilta näet parhaiten ohjelman kokonaisuudessaan ja lisätiedot tapahtumasta.

 

Alue sijaitsee Jyväskylässä Lutakonaukiolla aivan Jyväskylän Paviljongin kupeessa. Jyväskylän ydinkeskustasta Lutakon erottavat rautatie ja Rantaväylä (valtatiet 9 ja 23 sekä E63-tie). Lutakon alueella sijaitsee myös Jyväskylän Satama. Hyvien liikenneyhteyksien varrella ja keskeinen sijainti houkuttaa festari kansaa, joten jos tulet autolla niin tapahtuma-aikana pysäköinti on maksullista alueen pysäköintitaloissa (P-Paviljoki 1 ja 2) ja P-alueella.

Myös kaikki kaupungin keskustan pysäköintihallit ovat kävelymatkan päässä festivaalialueesta.

 

Jos nälkä yllättää festareilla, niin alueelta löytyy mm. burgereita, wingsejä, pyttipannua. Ja pienenpään nälkään kahvilavaunusta sämpylöitä ja muffinsseja.

VIP-ruokailu on tarjolla molempina iltoina klo 16-19. Ruokailuun pääset ennen porttien aukeamista pääsisäänkäynnin kautta (Solo Sokos Hotel Paviljongin edustalta).

Janon voi sammuttaa anniskelualueella jossa on A-oikeudet. Virvokkeina löytyy mm. oluet, siiderit ja lonkerot sekä alkoholittomia juomia. Muistathan, että anniskelualueella on ikäraja 18 vuotta.

 

Jatko bileet löydät yökerho Brasta. BRA² Jyväskylän ydinkeskustassa jatkaa siitä mihin festareilla jäätiin. Bar, Base ja Beach –osiot takaavat viihtymisen juuri sinulle sopivassa ympäristössä

 

Tapahtuma-alueen aukioloajat:

25.8.-27.8.2017

Sunset Park 17–01.30

Päivä Kemut 11–15

Rock Kemut 17–01.30

Perhe Kemut 10–15

Lauantain päivä Kemuissa on kuninkaallinen meininki. Lavalle nousee Tanssiorkesteri Kaiho, Tangokuningatar Aino Niemi ja Tangokuningas Teijo Lindström.

 

Sunnuntain päivän Kemuissa on perheen pienimmillekin ohjelmaa. TV:n lastenohjelmista tuttu juontaja TUOMO RANNANKARI esiintyy Kemujen lastenkonsertissa tapahtumaa varten kasatun viisimiehisen HIEKKAKAKKUORKESTERIN säestyksellä. Lutakonaukion konsertissa kuullaan Tuomon TV:stä tuttuja tavattoman hyvätapaisia lastenlauluja.

Jyväskylän kaupungin teatteri esiintyy myös koko perheen musikaalilla Peter Pan ja Kapteeni Koukku. Nuorison ja miksi ei aikuistenkin suosikki söpö Diandra esiintyy Perhe Kemujen päälavalla su 27.8.2017 klo 13.30-14.30.

Huikea tarjonta myös näissä päivällä järjestettävissä ilmaistapahtumissa.

 

Laitetaan tammer tömisemään ja pidetään vuoden huikeammat bileet!!

DJ-Festarit
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *