3D kestopigmentointi karvatekniikalla

Perinteinen vaalea iho ja vaaleat karvat, tarkoittaa sitä, että ei kulmakarvoja näy. Olen jo 15 vuotta taistellut kulmieni kanssa. Vitivalkoiset karvat kun ei näy mihinkään. Olen piirtänyt, värittänyt, värjännyt, toivonut ihmettä, luulin että ikä tummuttaa kulmakarvat, mutta ei. Mitään ei ollut tehtävissä, paitsi kuulin ihanasta Anitasta, joka on kulmien teon ammattilainen. Voisinko sittenkin saada apua ikuiseen ongelmaani??Mikä ihmeen 3D-kestopigmentointi?

Itse kulmakynällä tehdyt kulmani.

 

3D kulmakarvatekniikka on puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saa siistit ja upeat kulmat. Vihdoinkin pääsen eroon kulmien päivittäisestä värjäämisestä ja rajaamisesta. 3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Värin pysyvyyttä ei siis voi ennustaa muuta kuin kokeilemalla.

Eleganssi Jyväskylä

 

Anita Hentinen tutki kasvojeni muodot, värit ja tyylini ja suunnitteli kasvoihini ja ulkoiseen habitukseen sopivat kulmat, jotka hyväksyimme yhdessä. Pigmentointi aloitetaan kulmien voidepuudutuksella. Puudutetta lisätään asiakkaan toiveen mukaan. Kaksi kertaa minulle laitettiin puudutetta. Pikkasen ikävältä tuntui kulmien teko aluksi, mutta puudutteen lisäyksen jälkeen tunne hävisi lähes kokonaan. Anita huolehti minusta koko toimenpiteen ajan. Hän näytti pelillä kulmien teon välissä miltä näyttää. Lopullisen katsauksen tehdessäni melkein itku tuli kun näin että minulla on kulmakarvat! Vihdoinkin.

 

Anita Hentinen

Eleganssi Jyväskylä

 

MaxBrows tekniikalla saadaan aikaan luonnolliset, kauniit, kasvojen omia piirteitä korostavat kulmat. Tekniikka on kehitetty Japanissa ja on ollut jo pitkään olemassa. Väriä viedään epidermiksen ylempiin kerroksiin. 3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin MaxBrows tekniikalla tehdyt kulmat. Käsittelyssä ihon päällimmäiseen kerrokseen lisätään manuaalisesti väripigmenttiä hienolla nanoneulakynällä. Mikroblaiding-pigmentointi menetelmä on kehitetty Aasiassa ja on ollut jo pitkään olemassa. 3D-kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se on paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä.

 

Eleganssi Jyväskylä

 

MaxBrows 3D-pigmentoinnissä käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Värivaihtoehtoja löytyy: skin, light brown, brown, dark brown, chocolate brown tai taupe. Minulle laitettiin chocolate brown. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti 3D-kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja. Tämä menetelmä sopii myös nikkeliallergikoille.

3D-kulmakarvatekniikalla luodaan kulmakarvoille tausta ja täytetään tyhjät kohdat. Tuloksena on täyteläiset kulmakarvat, joiden 3D-efekti lisää kulmien realistisuutta.

 

Tällä manuaalisella menetelmällä voi pigmentoida myös silmänrajaukset sekä huulet.

 

Kulmat ilman meikkiä ennen pigmentointia.

 

Pigmentoinnin jälkeen.

 

Eron huomaa välittömästi.

 

Heti toimenpiteen jälkeen iho aloittaa paranemisprosessin, joten syntyy rupi, joka on jo luonnostaan tummanväristä. Väri alkaa vaaleta ja pehmetä seuraavien 3-14 päivän aikana. Kokonaisuudessaan hoidosta paraneminen kestää noin 6 viikkoa, minkä jälkeen 3D-kulmien todellinen väri on havaittavissa.

Sain voiteen, jolla pidän kulmien alueet kosteana hoitavalla aineella koko sen ajan, kun ulkoinen paraneminen on käynnissä. Odotan jo innolla loppu tuloksen näkymistä. Mutta malttia, täydellinen parantuminen vasta näyttää lopputuloksen. Kerron siitä myöhemmin.

 

Anita, joka on huippuammattilainen, hoiti toimenpiteen nopeasti ja minusta huolta pitäen. Tarkasti kävimme toimenpiteen läpi ja hän kertoi, kuinka on kouluttautunut ja kuinka paljon hän tekee asioita. Vau, mikä monitoiminainen! Hatun noston arvoinen suoritus. Hän tekee työtään täydellä sydämellä.

 

 

Anita Hentinen on kauneuskeskus Eleganssin perustaja, palkittu yrittäjä jonka taitoihin moni luottaa. Hän kouluttaa itse kauneudenhoidon ammattilaisia. Anita omistaa kaksi yritystä. Kauneuskeskus Eleganssi omistaa kolme hoitolaa; Jyväskylä, Jämsänkoski ja Helsinki. Toinen yritys on Universal Beauty joka on maahantuonut tämän kyseisen 3D tekniikan ja Anita ja hänen tiiminsä ovat kouluttaneet yli 200 pigmentointi ammattilaista ympäri Suomen. Kauneuskeskus Eleganssi on erikoistunut erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja heidän laitevalikoima on huipputasoa. Eleganssi on sisustettu upeasti ja siellä tuntee itsensä hemmotelluksi. Ammattitaitoinen henkilökunta ja viihtyisät tilat palvelevat asiakkaita. Yritys on valittu Vuoden Yritykseksi vuonna 2005!

 

http://www.eleganssi.fi/index.php

 

Olen jo tässä vaiheessa tyytyväinen asiakas ja aioin käyttää Anitan palveluita myös jatkossa.

Nyt huomio ihanaiset naiset ja miksi ei miehetkin. Blogini lukijat saavat ” Hannan blogi” nimellä 10% alennuksen sekä jälkihoitovoiteen veloituksetta. Nyt kannattaa tarjoukseen tarttua!

Arjen pientä luxusta ja helpotusta.

 

 

 

3D kestopigmentointi karvatekniikalla
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *