Jännitystä ja oppia

Uusissa tuulissa on mennyt aika. Mallivalmennuksessa on päästy eteenpäin, ensimmäinen tasokoe suoritettu läpi. Ensimmäinen muotinäytös oli Wemmi markkinoilla Jyväskylässä perjantaina ja lauantaina. Aika jännittävä tilanne oli. Ensimmäistä kertaa pääsi lavalle esiintymään. Huikea kokemus oli. Sain esitellä suomalaista käsityötä. Hyvän opin sain ja kokemusta seuraaviin näytöksiin.

Lavalla oli mukavasti kokoakin.

 

 

Pitkän päivän jälkeen oli mallitoimiston järjestämä mainoskuvaus tilaisuus uudessa hotelli-ravintolassa. Tämäkin tuli uutena kokemuksena minulle. Sanotaan, että perjantai ja lauantai oli pelkkää uutta ja uuden oppimista. Oppiminen ei lopu koskaan. Ja muutenhan sitä ei kehity jos ei opi.

 

Onneksi saan vielä lisää oppia kävelyyn. Ei se ole mitenkään liian helppoa. Lihakset pitää olla kunnossa ja muistaa kaiken maailman asiat ja asennot.

 

Takahuoneen muistilappu vaatteista.

 

 

Ihanien, mutta rankkojen päivien päätteeksi on hyvä kiittää tukijoukkoja ja rentoutua hieman. Uusia tuulia odotellessa.

 

Viikko on ollut huippu ihana, opittu paljon ja tämä on juuri sitä mitä haluan tehdä. Olen onnellinen. Tätä lisää kiitos 🙂

 

 

 

Jännitystä ja oppia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *