Uusia tuulia

Kylläpä aikaa rientää. Mallivalmennuskin rupeaa loppumaan, Näyttö tehty ja todistus tulossa. Joka päivä on ollut tapahtumia, mitä sen jälkeen. Jää varmaan tyhjä olo valmennuksen loputtua. Haikea fiilis, mutta tämähän on vasta alkua.

Jyväskylän Autotarvike 5.5. Fashionunit, kuva Studio Varjo

 

Olemme saaneet avattua jo polttari palvelun sivustonkin. Jyväspolttarit on ajatus,  jolla helpottaa kaasojen, bestmanien ja muiden polttareita suunnittelevien työtä. Palvelu sopii joka juhlaan. Idea oli saada polttaripalveluja tarjoavat yrittäjät sekä näitä palveluja käyttävät ihmiset saman verkkosivuston alle. Jyväspolttarit.fi on useamman Jyväskylän /lähialueen yrittäjän palvelu, josta voi varata yhdestä samasta paikasta polttareihin kaikki aktiviteetit, hemmottelut sekä majoituksen. Olemme koonneet erilaisia pakettivaihtoehtoja ja niitä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan

www.jyvaspolttarit.fi

Nyt voin sanoa sen, että vihdoin olen tyytyväinen siihen mitä teen ja aikaa on sitä vielä kehittää. Ei tarvitse murehtia mitä jos sittenkin. Mitään en menetä, päinvastoin, saan uusia ideoita, ystäviä, yhteistyökumppaneita ja elämyksiä. Elämä on vasta alussa! Nyt tehdään töitä ilolla ja tunteella.

 

Uusia tuulia
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *