Uusi kasinotarjous!

Talleta 50€ ja saat 100€ pelirahaa!

  1. Siirry sivulle.
  2. Saat 210 ilmaiskierrosta pelkästä rekisteröinnistä.
  3. Tee talletus – ensimmäinen talletuksesi tuplataan 50€ saakka.

Hemmottelua ja yrittäjyyttä

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Olen ollut niin kiireinen, että nyt kerkesin pysähtymään hetkeksi ja kirjoittamaan vähän kuulumisista. Kiireisinä minut on pitänyt mallivalmennus ja yrittäjän arki. Treenaaminenkin on jäänyt hyvin vähäiseksi ja sen tuntee jo hartoissa.

Pääsin mukaan kiinnostavaan projektiin. Pääsin yrittäjän ominaisuudessa järjestämään polttareita ja muita juhlia. Olemme toisen yrittäjän kanssa keränneet muista yrittäjistä yhteistyökumppaneita joiden palveluita voimme käyttää juhlien järjestämisessä. Mielenkiintoinen projekti joka lanseerataan toukokuussa. Mukavia yrittäjiä ja yllättäviä palveluita on saatavilla. Kovasti olemme töitä tehneet palvelun toteuttamisen eteen. Juuri tulin yhdestä palaverista josta saimmekin kuljetusliikkeen yhtyökumppaniksi. Aika siistiä. Mukava on päästä toteuttamaan haaveita ja itseään tämän projektin kanssa. Itse tarjoan palveluun omat leipomotuotteet ja VIP-emäntä palvelun.

Jyväspolttarit on palvelun nimi ja tervetuloa seuraamaan face kautta tapahtumia 🙂

 

Mallivalmennuksessa sain ohjeen hiuksiin; värjää toi keltainen pois. Minähän tein työtä käskettyä ja sainkin ajan Henna & Peetan kampaamosta.

 

Vaikea oli sopia yhteistä aikaa , mutta sain hyvää asiakaspalvelua ja saimme sovittua ajan. Olen itse kiireinen ja mikään aika ei tahtonut sopia.

No hiukseni on vaikeat, alhaalta harmahtavaa, välistä keltaista, siellä täällä sinistä…..ym. Itse en voinut enää tehdä niille mitään. Pelkkä ajatuskin niiden kanssa taistelemisesta saa karvat pystyyn. Onneksi pääsin ammatilaisen käsittelyyn. Ens viikolla kun on ensimmäinen muotinäytöskin tulossa.

Henna teki taikojaan ja sain juuri sen mitä halusinkin, tasaisen harmaa pää. 🙂

 

Hyvä palvelu, sain kahvit ja toivotun tuloksen.

 

 

 

Sain kuulla tulevan tarjouksen…toukokuussa tyvivärjäykset 55 € ( ei koske vaalennuksia ). Avink avink!!

 

 

 

 

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Hemmottelua ja yrittäjyyttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!