Juhannuspukeutumisen kolme eri trendiä. Pitsi, herkkä ja WOW, leikkisästi itsevarma!

kaupallinen yhteistyö; Kotirouva

Juhannuksen viettotapoja on monenlaisia ja juhannussää on ikuinen arvoitus. Joten pukeutuminen valitaan olosuhteiden mukaan. Esittelen teille kolme erilaista juhannustrendiä. Persoonallista, rohkeaa ja kaunista juhannuspukeutumista.

 

 Pitsimekko napeilla sopii n.38-44 kokoiselle (59€).

 

Pitsimekossa on käytännölliset taskut. Mekon alla on trikootoppi. Pitsimekko on 100 % puuvillaa. Etuosaa koristaa napit. Vilpoisa ja käytännöllinen mekko on oiva valinta helteiseen juhannukseen. Tarvittaessa asusteita lisäämällä mekosta saa juhlavamman. Tanssahdellen yöttömään yöhön!

 

Kaunis Lovely Blouse on yhdenkoon tuote joka sopii 38-46 kokoiselle (49 €). Itse olen kokoa 42-44, kurvikas ja hieman lyhyempi leidi 162 cm ja silti vaatteet istuvat erinomaisesti.

 

Herkkä pussihelmainen ja ilmava pusero. Hieman viileämpään juhannussäähän. Pusero laskeutuu kauniisti alla olevan trikoovuoren ansiosta. Etuosassa on halkio ja rusettikiinnitys. Joustava pääntie antaa mahdollisuuden pitää puseroa myös olkapäät paljastavalla tyylillä. Erinomainen kesäpusero arkeen ja juhlaan.

 

OMG mikä paita! Cartoon tunika OMG sopii 40-44 kokoiselle (49€).

 

Rohkea ja persoonallinen Cartoon tunika on miellyttävän tuntuinen ja hauskannäköinen. Mielenkiintoinen kuvitus itsevarman kantajan päällä näyttää hurmaavalta ja omaperäiseltä. Tunika on oikein katseen vangitsija. Huumoria ja hauskuutta elämään!

 

BOW What a dog! Cartoon tunika Dog sopii hyvin 40-44 kokoiselle (49€).

 

Leikkisän ja itsevarman pukeutujan tunika. Mieletön kuvitus kuten edellisessäkin. Hilpeään hauskan pitoon. Juhlien valopilkku. Nämä kaksi tunikaa ovat herättäneet minussa tunteita eniten mistään vaatteista ikinä. En pystynyt näitä Kotirouvan kauppaan jättämään. Minun värikäs persoonani saa vihdoin ansaitsemansa ulkokuoren. Tunika saa hyvälle tuulelle ja varmasti antaa puheenaihetta.

 

Jos jokin näistä kolmesta trendistä sai sinutkin syttymään, voit käydä niitä tilaamassa käyttämällä minun koodiani; HANNAM ja kurkata siinä samalla muitakin kuukauden suosituimpia tuotteita.

Suora linkki; https://bit.ly/2Q2CIsV

Alennuskoodilla saat tilauksen loppusummasta 5 €:n alennuksen sekä ilmaisen postimaksun, normaalisti 5€. Koodilla saat siis 10 €:n säästön. (alennuskoodi ei koske asusteita)

 

Juhannuksen kolme erilaista trendiä. Löysitkö sinä omasi?

 

Kotirouva; Kaunista ja mukavaa arkipukeutumista, persoonalliselle pukeutujalle!

 

Kotirouva

On suomalainen yritys, jolla on kaksi vaateliikettä ja verkkokauppa. Myymälät sijaitsevat Helsingin päärautatieasemalla kauppakujalla ja Tikkurilan asemalla, Dixi-kauppakeskuksessa. Myymälät ovat persoonallisesti ja kauniisti sisustettuja. Verkkokaupassa on vain sesongin tämän hetken suosituimmat tuotteet.

Voisin kuvailla Kotirouva yritystä sanoilla; kaunis, yksilöllinen ja piristävä.

Kotirouvan liikkeessä käyminenkin on jo elämys. Viehättävä on se sana mikä tuli ensimmäisenä mieleeni, kun paikan näin.

Kesän sesonki on jo kuumimmillaan ja löysinkin tarpeisiini sopivia laadukkaita ja käyttöä kestäviä tuotteita.

Mikä parasta, vaatteet ovat mitoitettu suomalaisille ja löytyy myös isoja kokoja. Minä, kuten moni muukin kamppailee itsensä kanssa siitä, mikä näyttää hyvältä ja mikä peittää minkäkin makkaran. Nyt saa makkarat olla paikoillaan ja ryhdytään koreilemaan vaatteilla tänä kesänä!

 

Juhannuspukeutumisen kolme eri trendiä. Pitsi, herkkä ja WOW, leikkisästi itsevarma!
Merkitty:                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *