Herttainen ja sympaattinen Cream Bear, reput ja laukut. Mukana alennuskoodi!

Cream Bear brändi lähti liikkeelle taiwanilaisen naisen nallepiirroksesta. Myöhemmin hän keksi, että tästä sympaattisesta nallestahan voisi kehittää hauskan laukkubrändin.

 

Ensimmäisen Cream Bear myymälänsä hän avasi vuonna 2017 Malesiaan. Tällä hetkellä Cream Bear myymälöitä/jälleenmyyjiä on lähemmäs 80 mm. Malesiassa, Singaporessa, Thaimaassa, Kreikassa ja Helsingissä. Suomessa on jälleenmyyjiä neljä: Rovaniemellä, Vaasassa, Seinäjoella ja Sastamalassa sekä Helsingissä maahantuojan myymälä.

 

Cream Bear laukut valmistetaan PU-nahasta, joka on synteettistä ns. ’vegaaninahkaa’. Materiaali kestää normaalia päivittäistä käyttöä ja on vedenpitävää. Laukut valmistetaan käsityönä Kiinassa.

 

Repuissa on hyvä oivallus. Repun takana on salaosasto, vaikka puhelimelle ja lompakolle. Näin näpistelijät eivät pääse arvotavaroihin käsiksi.

Kauniita yksityiskohtia, käsityönä tehtyjä ja hyvin kestävä materiaali takaa pitkän käyttöiän ja hauskan tavan kuljettaa tavaroita.

 

Ihanan raikas tuulahdus tähän tylsien laukkujen ja reppujen maailmaan. Käyttäjän iällä ei ole väliä, nämä sopivat kaikille. Äidille ja lapsille samaan teemaan sopivat reput ja laukut.

 

Super söpö Cream Bear Adorable reppu sopii kaikille. Reppu on säädettävissä lapsesta aikuiseen. Hyvien säätö mahdollisuuksien takia repun käyttöikä on pitkä. Reppu sopii niin kouluun kuin päiväretkellekin. Reppuun saat kätevästi mahtumaan kalenterin, lompakon, meikit, kuin juomapullonkin.

 

 

Taskuja on repun edessä ja takana. Repun sisällä on lokero puhelimelle sekä muun muassa avaimille tai bussikortille. Sisäpuolelta löytyy myös kaksi käytännöllistä vetoketjutaskua.

Kaiken puolin monipuolinen ja helppohoitoinen reppu säähän kuin säähän.

 

Cream Bear seikkailee myös avaimenperissä. Löydät avaimet taatusti laukunpohjalta tai laita pikkuinen nalle heilumaan reppuun.

 

Mallisto on laaja, joten käy katsomassa mitä kaikkea söpöä ja ihastuttavaa löytyy https://creambear.fi/.

 

Käytännöllinen joululahja! Alekoodilla VEROKARHU, saat 15 % alennuksen laukuista ja repuista sekä yllätyslahjan.

Tilaa viimeistään 19.12. mennessä niin saat paketin jouluksi kotiin.

Herttainen ja sympaattinen Cream Bear, reput ja laukut. Mukana alennuskoodi!
Merkitty:                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *