Testissä NovAge Ecollagen -ihonhoitosetti. Ensimmäisen viikon mietteitä.

Kaupallinen yhteistyö: Taru Matikainen

NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin avulla on tarkoitus silottaa ulkonäköä vanhentavat juonteet. Tämä ihonhoitorutiini silottaa rypyt ja ravitsee ihoa.

NovAge Ecollagenin sisältämä Tri-peptide-tekniikka ja koisokasvin kantsaolu-uute tehostavat kollageenisynteesiä, suojelee soluväliaineen toimintaa ja silottaa ryppyjä sisältä ulospäin.

NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin viisi tuotetta on suunniteltu NovAge-ihonhoitorutiinin noudattamista varten. Tuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä, jotta saadaan parhaat tulokset. (lähde; Oriflame )

 

Tuote sarja on suunniteltu + 30 vuotiaille. Noin 25 vuoden iässä alkaa kollageenin tuotanto vähentyä elimistössä.

 

Pakettiin kuuluu; Puhdistusgeeli, silmänympärysvoide, seerumi, päivä- ja yövoide.

 

Ihon hoito alkaa puhdistetusta ihosta. Päivän ja yön aikana iholle kertyy epäpuhtauksia, joka tekee ihon puhdistamisesta tärkeää, jotta iho näyttää hyvinvoivalta. Ihon puhdistaminen aamuin ja illoin poistaa epäpuhtaudet, edistää ihon hyvinvointia ja valmistaa ihon vastaanottamaan ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet.

Puhdistusaineessa on miellyttävä mietotuoksu. Puhdistuksen jälkeen iho on sileä ja puhdas. Syvä puhdistaa. Levittyy hyvin kasvoille, joten ei tarvita isoa määrää puhdistusainetta. Pitkäkestoinen tuote.

 

Silmien ympärysiho on minulla paikka, johon rypyt ilmestyivät ensimmäisenä, sillä iho on siinä kohden ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Silmänympärysvoide on kevyt, tuoksuton ja tämä on kehitetty kohdistumaan silmänympärysihon erikoispiirteisiin, kuten juonteisiin, turvotukseen ja tummiin silmänalusiin.

Rullapäälevitin tuntuu ihanan viileältä. Aamuisin se saa silmät heräämään. Voide imeytyy hyvin nopeasti.

 

Seerumit sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia, ovat kevyitä ja ihonhoitorutiinin tehostajia. Nestemäinen koostumus on kehitetty siten, että se tuo iholle kosteuttavat ja nuorekkuutta ylläpitävät aktiiviaineet nopeasti ja tehokkaasti ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä.

Seerumissa on myös mieto tuoksu ja kevyt koostumus. Tämäkin imeytyy hyvin nopeasti ja ohjeen mukainen yksi painallus ei riittänyt kasvoilleni. 1,5 painallusta oli riittävä. Luulen, että ihoni kaipaa kosteutusta koska seerumit imeytyvät niin nopeasti eikä määrä riitä. Jäänpä tätä asiaa seuraamaan miten se muuttuu seerumin käytön myötä.

 

Päivä- ja yövoiteet ovat rutiinin paksuimpia tuotteita ja tuovat iholle viimeistelevän kerroksen aktiivisia ainesosia ja kosteutusta. Niillä on eri vaikutus, joten tarvitset molempia. Päivävoide auttaa kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa, kun taas yövoide palauttaa ja täydentää ihoa kosteudella yöllä, kun sinä nukut.

 

Päivävoiteen ohjeessa pyydettiin ottamaan tuotetta 5 herneenkokoista voidetäplää, joka mielestäni tuntuu paljolta. Olen vähentänyt määrää oman tuntemuksen mukaan, koska päivävoide on yllättävän täyteläinen. Vaikka laitoin ensimmäisellä kerralla sen 5 täplää, voide imeytyi hyvin ja aika nopeasti. Aluksi epäilin, miten noin raskas voide toimii meikin alla, puskeeko rasvaa meikin läpi, jääkö kiiltäväksi iho. Ihopinta jää hieman tahmaiseksi, joten itseasiassa sen päälle on helppo meikata. Meikki pysyy hyvin kuten aiemminkin.

 

Yövoide on miedon tuoksuinen ja kevyemmän tuntuinen kuin päivävoide. Mietinkin, oliko minulla purkit väärin päin käytössä, kun olen tottunut siihen, että yövoide on raskaampi kuin päivävoide. Voide imeytyy hyvin ja ihon pinta jää miellyttävän tuntuiseksi.

 

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen tuotteisiin ja miltä ne tuntuvat. On hyvä välillä vaihtaa ihonhoito tuotteet uusiin ja erilaisiin. Kun on käyttänyt sitä samaa iät ja ajat, on mukava tuntea iholla eri aineiden vaikutus ja raikkaus. Tuotteet pitää valita iän mukaan ja testaamalla oppii, mikä on itselle parhain vaihtoehto.

 

Vielä ehdit hankkimaan pukinkonttiin käytännöllisen lahjan;

https://fi.oriflame.com/products/product?code=37841&fbclid=IwAR2ZxGtA9T0kwKtTGk6uadNW0qiOFaFVrlAXz-o4e39ubhJ1g9c1Q2EY9oE&store=tarumatikainen

Testissä NovAge Ecollagen -ihonhoitosetti. Ensimmäisen viikon mietteitä.
Merkitty:                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *