Hannan Herkut, kirja

Vihdoin sain valmiiksi tämän oikean leipomiskirjan. Ensimmäinen opus Tuhman leipurin käsikirja oli harjoittelu kappale eikä niin totinen leipomiskirja.

Kokosin ruokablogini herkut yhtiin kansiin. Helppoja ohjeita joiden seassa muutama hieman vaikeampi tapaus. Pääosin makeita leivonnaisia. Uusia reseptejä ja perinteisiä leivonnaisia. Kaikille jotakin.

 

https://www.bod.fi/kirja/hanna-maeaettae/hannan-herkut/9789523399860.html

Leipominen on aivan ihanaa ajanvietettä ja siinä lomassa stressi katoaa. Perheeni ja ystäväni onkin oikein urakalla saanut näitä herkkuja syödä. En ole kyllä valituksen saanaa siitä kuullut, mutta pistän kaulimen hetkeksi laatikkoon. Enkä hetkeen kirjoita kirjaakaan. Nämä kaksi saavat nyt riittää. Ideoita on jo valmiiksi, mutta ei kaikkea kerralla.

Hannan Herkut, kirja
Merkitty:            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *