Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Työnhaku työllistää ja on melkein mahdotonta saada mitään.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Osa-aikainen lomauttaminen vaikeuttaa kaikkea. On monta vaihtoehtoa mitä olisin voinut tehdä, opiskelu, oppisopimus, uusi työpaikka ym. Opiskelemaan en pääse, koska en olisi kokoaikainen opiskelija, koska minulla on 4 h päivässä työtä. Silloin ei saa mitään tukea opintoihin. No unohdetaan se sitten. Oppisopimus kuulostaa hyvälle, opiskella ja tehdä työtä. Siinä on vain se hankaluus ettei kukaan ota oppisopimusopiskelijoita yritykseensä. Ainakaan mstä olen kysynyt, ei kiinnosta. Uusi työpaikka, joo hyvä juttu. Eka kysymys; saatko työllistämistukea, eli palkkatukea? Öö, no en. Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Tämäkin on hyvä juttu työllistämisen kannalta, paitsi jos olet osa-aikaisesti lomautettu. Olet työtöntyönhakija, mutta et saa mitään heille kuuluvia tukia.

Voisin saada huomattavasti helpommalla uuden työn kun saisin palkkatukea. Ja voisin saada kokoaikatyön, minkä haluaisinkin. Mutta ei, olet osa-aikaisesti lomautettu, bullshit. Mitä oikeuksia minulla siis on, no ei mitään juuri. Voin irtisanoutua päivässä, mutta ei siitäkään hyötyä ole kun ei ole uutta työpaikkaa.

 

 

Starttiraha, starttiraha edistää uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää . Voisin sitä hakea ja muuttaa osa-aikaisen yrittämisen kokoaikaiseksi, mutta sitä ei myönnetä kotileipomoille!! V### niinku ihan oikeesti. Jos sinä haluat työllistää itsesi ja turvata hieman rahallista tilannetta, SE EI OLE MAHDOLLISTA SUOMESSA!

Eihän siinä. Etsitään työpaikkoja mollista, mistä en ikinä mitään ole saanut, eikä kyllä kukaan tuttunikaan. Hakijoita on yhteen paikkaan se 160-200 kpl, niin vaikea on erottua joukosta.

Tyydymme kohtaloomme ja odotamme parempia aikoja. Nyt uuden työpaikan saaminen ei ole itsestään kiinni, vaan monesta asiasta. Työkseni olen jo hakemuksia lähettänyt ja aikaa kuluttanut niitä etsiessä.

Uskon ja pidän positiivisen asenteen yllä ja luotan siihen, että jotain hyvää on vielä tulossa. Se jää nähtäväksi, että mitä se on.

 

 

Elämme kovia aikoja, mutta sitäkin pienimmistä asioista iloitsemme.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Työnhaku työllistää ja on melkein mahdotonta saada mitään.
Merkitty:            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!