Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Mikä oikeuttaa julkisuuden henkilöiden huonon kohtelun

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Olen seurannut jo pitkää kuinka somessa, lehtien kommentointi palstalla ja muualla kohdellaan julkisuuden henkilöitä. Mikä oikeuttaa ”taviksen” kirjoittamaan rumia asioita julkisuuden henkilöstä. Ei mikään. Some on tehnyt kaiken helpoksi ja naamattomaksi. Siellä on helppo huudella aidan toiselta puolelta vaikka mitä ikävää. Jos tämä tapahtuisikin kasvotusten niin ei pokka riittäisi. Onko ihmiset niin kateellisia vai mikä heidän siihen p.skn heittoon johtaa?

Mihin tämä maailma on menossa..se, että on joutunut/halunnut julkisuuteen on hänen päätös. Kaikki sinne ei edes ole halunneet, vaan ovat jostain syystä joutuneet. Onko se heidän vika, että naamat näkyy lehdessä…jos haluat oman naaman lehteen niin tee asian eteen jotain.

 

Ote jutusta: Jonna, 33: olet kaunis raskaana ja bikineissä, kommentti jutussa; Et ole!

Menisikö tämä henkilö sanomaan Jonnalle suoraan saman, et ole kaunis. Tuskin. Tai jospa asiat käännettäisiin toisin päin. Julkisuuden henkilöt voisivat sanoa näitä asioita ”taviksille” ilman seuraamuksia.

Ote Kalinaisen blogi kommentista; LÄSSYN LÄSSYN,SULLA AINA NIIN VITUN VAIKEETA,JA SITTEN HAETAAN TÄÄLLÄ BLOGISSA MYÖTÄTUNTOA JA SYMPATIAA,EI HERU, OLET SÄÄLITTÄVÄ TAPAUS. Toivtodellä häivyt sinne ulkomaille ja jäät sinne!!!

Mikä tälläisen käytöksen oikeuttaa? Haukkumisesta, ilkkumisesta, huorittelusta ja muista typeristä kommeisteista voisi nostaa syytteen henkilöitä vastaan. Jos on mielipide asiaan joka on pakko kirjoittaa, on monia tapoja sanoa se. Sen voi myös ilmaista asiallisesti ja rakentavasti. Ketään ei tarvitse kohdella kuin saastaa.

Jos tunteet käy niin kuumina, että on pakko haukkua ilman mitään järkevää syytä, niin kannattaa miettiä pari kertaa ennen kuin kirjoittaa. Kaikki mitä kirjoitat jää talteen, kaikkien nähtäville.

Mihin on hävinnyt käytöstavat? Tiedän jo valmiiksi, että joku kukkahattutäti/setä tästä taas mielensä pahoittaa, mutta mitä sitten. Se on taas hänen mielipiteensä. Mielensäpahoittajat, niitä tässä maassa riittää. jos oma elämä on perseellään niin tehdän muidenkin elämästä psk.

Kenenkään menestys ei ole sinulta pois. Annetaan asioiden olla niin kaikilla on parempi mieli.

Tämä someviha ei ole pelkästään julkkisten ongelma, vaan tätä tapahtuu kaikilla kanavilla, face taitaa olla pahin. Eri facebook ryhmissä haukutaan ja viljellään vihaa. Helppoa huudella siellä, mutta naamatusten ei pysty asioita hoitamaan. ET ole siellä piilossa, naama ja nimi näkyy….Kohtele muita niin kuin haluat sinua kohdeltavan.

 

 

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mikä oikeuttaa julkisuuden henkilöiden huonon kohtelun

Kommentti “Mikä oikeuttaa julkisuuden henkilöiden huonon kohtelun

  • 17.7.2017 at 12:03
    Permalink

    Hieno ajankohtaiseen aiheeseen liittyvä postaus. Kyllä julkkiksetkin on ihmisiä. Ja niin heitä pitäisi kohdella.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!