Cosmopharma Organic tuotesarja

Aloitan pidempi kestoisen blogin Stoori.fi sivustolla Cosmopharman Organic tuotesarjasta. Sain yhteistyökumppanikseni kaksi ihanaa yrittäjä leidiä pohjoisesta. He ovat aloittaneet jälleenmyymään uutta tuotesarjaa Suomessa. Yritys on ruotsalainen pieni perheyritys, joka valmistaa kosmetiikkaa laidasta laitaan. On luonnonkosmetiikkaa ja ihan tavallista kosmetiikkaa, mutta ilman näitä pahimpia myrkkyjä, eli parabeeneja, MIT.tiä, SLS:ää ja muita myrkkyjä. Kiinnostuin tuotteista välittömästä ja voin jo paljastaa ennakkoon, että on nämä niin ihania tuotteita että!

Kerron blogissa, kuinka ne on toiminut, käyttökokemuksiani ja mitä mieltä olen tuotteista. Tuote testaus jatkuu monta viikkoa, joten saan laajan käsityksen tuotteiden toimivuudesta.

 

 

Vielä Suomessa ei ole päässyt testaamaan aurinkovoiteita, mutta virhe korjataan reissulla Kossille. Enää reilu viikko ja sitten pääsee etelän lämpöön.

 

Kyllä tässä on lomaa jo odotettukkin. Vettä ja kylmää. Ei ole mun juttu. Ystävä perheen kanssa käydään tutkimassa koko Kossin saari. Odotettavissa on menoa ja meininkiä.

 

Viikonloppuna olisikin jo Muuramen markkinat! Tavataan siellä!

Cosmopharma Organic tuotesarja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *