3D-kestopigmentointi osa 2

Kulmat ovat parantuneet ja on aika toisen käsittelyn. Jo viikon jälkeen näin lopputuloksen. Ruven lähdön jälkeen kulmani ovat pysyneet samana. Tämä on tietenkin yksilöllistä kuinka väri kulmissa pysyy.

 

 

Olin hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

 

Toinen kerta sujui yhtä hyvin kuin ensimmäinenkin. Pigmentointi aloitetaan kulmien voidepuudutuksella. Puudutetta lisätään asiakkaan toiveen mukaan. Kaksi kertaa minulle laitettiin puudutetta. Pikkasen ikävältä tuntui kulmien teko aluksi, mutta puudutteen lisäyksen jälkeen tunne hävisi lähes kokonaan. Anita huolehti minusta koko toimenpiteen ajan.

 

Toinen käsittely kerta. Olen taas hyvin tyytyväinen.

Heti toimenpiteen jälkeen iho aloittaa paranemisprosessin, joten syntyy rupi, joka on jo luonnostaan tummanväristä. Väri alkaa vaaleta ja pehmetä seuraavien 3-14 päivän aikana. Kokonaisuudessaan hoidosta paraneminen kestää noin 6 viikkoa, minkä jälkeen 3D-kulmien todellinen väri on havaittavissa.

 

 

 

http://www.eleganssi.fi/index.php

Eleganssin löydät Jyväskylän lisäksi Jämsänkoskelta ja Helsingistä.

 

 

”Kauneusbisneksen villi länsi. Teknikoita valmistuu kirjekurssilta. Arpikudosta. Huonolaatuista pigmenttiä.” Luin uutisen Ylen sivuilta, jossa käsiteltiin kauneusbisneksen harmaata aluetta.

”Pigmentit voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Esimerkiksi juuri kulmakarvojen pigmentoinnissa käytettävä rautaoksidi sisältää aina nikkeliä.

Nikkeliallergisen iho alkaa kutista, punoittaa, se voi turvota ja hilseillä. Rupia ja visvaakin voi ilmestyä iholle.

Pigmentti saattaa myös käyttäytyä ennalta-arvaamattomasti. Sanotaan, että jälki pysyy hyvänä 2–5 vuotta, mutta todellisuudessa siitä saattaa olla näkyvä muisto tai epämääräinen häivähdys vielä 15 vuoden päästäkin.

Pigmentin raaka-aineetkin ovat erilaisia ja ne saattavat ajan myötä vaihtaa väriä: kulmakarvat voivat muuttua punaisiksi tai sinisiksi, silmien ja huulten rajaukset valkoisiksi.”

Nämä ovat toki yksittäisiä tapauksia. Jokainen miettii omalla kohdallaan riskit ja hyödyt. Ja jokainen valitsee kenelle menee hoitoon. Onko sellainen joka on vain katsonut opetusvideon ja on mukamas ammattilainen vai onko kyseessä henkilö joka on tehnyt näitä vuosia ja opiskellut jatkuvasti alaa, rautainen ammattilainen.

Valitettavasti alan kuin alan maineen pilaa nämä feikki ”ammattilaiset”.

Dr Charles Zwerling on tutkinut juuri näissä käytettäviä aineita. Ja hän on tutkimuksissaan todennut että, rautaoksidi harvoin aiheuttaa allergioita ja se on todettu turvallisimmaksi pigmentiksi. Kasvisperäiset, orgaaniset tai luonnolliset ovat kaikkein riskialttiimpia aineita. Niistä voidaan saada suurempia allergisia reaktioita.

 

Itse jokainen päättää mitä itselleen tekee ja suurin asia on MISSÄ JA KUKA sen tekee. Ottakaa asioista selvää. Jotta saatte hyvän, laadukkaan ja asiantuntevan ihmisen sen tekemään. Ja tässä luotan suoraan Anita Hentiseen.

 

Jos haluat kauniit ja ammattilaisen tekemät kulmat, käytä tarjous salasanalla Hannan blogi. Tilatessasi aikaa kerro salasana niin saat alennuksen!

 

Suosittelen!

 

 

 

3D-kestopigmentointi osa 2
Merkitty:        

2 kommenttia “3D-kestopigmentointi osa 2

 • 29.5.2017 at 17:00
  Permalink

  Kiva juttu oli kestopigmentoinnista, koska siinä esiteltiin myös mahdollisia vaaroja. Kannattaa varmaan olla tosiaan tarkka siitä, että tekijä on oikea ammattilainen. Ystävälläni on ollut jo pitkään oikein näpsäkät pigmentoinnit. Sinunkin kulmasi näyttäävät erittäin onnistuneilta.

  Vastaa
  • 29.5.2017 at 17:59
   Permalink

   Juurikin näin. Harkitse ja tutki!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *