Yrittäjyysgaala

Pääsin yritykseni puolesta tekemään viime joulukuussa hyväntekeväisyyttä vanhusten hyväksi. Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyskurssin opiskelijat järjestivät vanhuksille itsenäisyyspäivävalssit Väkkärän palvelustalolla. He kasasivat ryhmän yrittäjiä, jotka halusivat olla tempauksessa mukana. Innoistuin heti itsekkin ja päätin tehdä vanhuksille juhlaan Suomi aiheisen kakun.

 

 

Tapahtuma onnistui hienosta. Nyt sain kutsun opiskelijoiden järjestämään gaalaan yhteistyön johdosta. Siellä he esittelivät tapahtuman sekä yhteistyökumppanit. Pääsin myös tutustumaan muidenkin yrittäjyysryhmien projekteihin.

 

Jotenkin on aivan ihanaa kun nuoret haluavat näin ilahduttaa vanhuksia. Ilman tätä projektia olisi valssit jäänyt tanssimatta. Viime vuonna olin myös Stop koulukiusaamiselle kampanjassa mukana. Ja keräsin rahaa löytöeläinkodille. Saa nähdä mitä hyväntekeväisyyskohteita tänä vuonna löytyy. Lisää näin uutteria nuoria! Se ois viikonloppuna rakennusmessut. Siellä töiden merkeissä meneekin koko viikonloppu. Toivottavasti kauppa käy 😀.

 

Yrittäjyysgaala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *