Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Moikka vaan!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Moikka kaikille Metropolilaisille. Tässä minun uudessa blogissa pääsette seuraamaan minun elämää. Monelle olen uusi kasvo, mutta tutuksi olen tullut lehdistä ja Iltalehden ruokablogista. Voisin hieman kertoa itsestäni. Olen syntynyt Jyväskylässä, Haapaniemessä. Koko elämäni olen viettänyt täällä Keski-Suomessa. Minulla on perhe, mies ja yksi lapsi. Arki kulkee vauhdikkaasti työn ja oman yrityksen lomassa. Niin kuin Aina Inkeri Ankeinen sanoisi; harrastuksiini kuuluu; bodycombat, pilates, cardio, core, tuhmien kakkujen tekeminen, Elsana esiintyminen, mallikurssilla käyminen ja oma yritykseni pyörittäminen.

Minulla on siis oma kotileipomo, jota harrastuspohjalta pyöritän päätyöni ohella. Tätä kautta olen päässyt kirjoittamaan blogia Iltalehteen. Se miten olen eri lehtiin ”joutunut” on tuhmien kakkujen ja muodokkuuden syy. Aikamoinen haloo nousi tekemistäni pikku tuhmista leivoksista. Ja toisella kerralla kerroin oman elämän tarinani koulukiusaamisesta ja muodokkaana naisena olemisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Kaikkea sitä on jo kerennyt kokemaan ja tekemään. Tää vuosi vaan alkoi todella huonosti, mutta onneksi pääsin kirjoittamaan tätä blogia, joten sitä kautta hieman uusia tuulia huonosti alkaneeseen vuoteen. Kirosin jo alkaneen vuoden kokonaan, mutta pikkuisen on ollut valonpilkahduksia näkyvissä. Arjessa vaan täytyy ottaa kaikki irti ja nauttia pienistä luksus hetkistä.  Ja niistä pienistä hetkistä ja arjen harmaista tulen kirjoittamaan blogissani.

Tykkäämme perheen kesken matkustella, joten varmasti niistäkin kirjoittelen. Tässä minä olen, tälläinen minä olen, on mottoni ja eipä siihen ole muuta lisäämistä.

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Moikka vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!