Syksy ja arki on saapunut. Millainen on syksyn persoonallinen arkipukeutuminen?

Kaupallinen yhteistyö: Kotirouva

Kesälomat on vietetty ja hauskaa on pidetty. Uusi työ on hankittu ja arki on alkanut. Uutta työtä tehdessä nyt reilun viikon ajan olen huomannut, että nykyiset työvaatteeni, jotka ovat toimistoon sopivia eivät enää olekaan nykyiseen työhöni käypiä.

Haluan arkipukeutumista jatkaa kesän merkeissä eli värikkäänä ja persoonallisena. Joten käännyin luottopuodin puoleen ja löysinkin mitä ihastuttavampia ja persoonallisia vaatteita, juuri minun tarpeisiini.

 


Persoonallinen arkipukeutuminen


 

Tarkoituksena oli etsiä kaunista arkipukeutumista, työhön sopivaa, rentoa ja persoonallista. Minun näköistäni vaatetta. Työssäni tulee lämmin, joten lyhyet hihat ja tunikoiden väljyys ja materiaali ovat ratkaisevassa asemassa. Minulle on myös tärkeää käyttää vaatteita, jotka kestävät aikaa ja jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen. Kotirouvan tuotteet valmistetaan Euroopassa, jotta hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni.

 

Näytän teille mitä loistavia tuotteita löysinkään Kotirouvan verkkokaupasta.

 

Pitkä taskullinen Hopea kukka tunika, sopii n.38-44 kokoiselle (59 €). Olen itse kokoa 42-44 ja 162 cm ja vaatteet istuvat oikein mainiosti.

 

Tunikan hihojen pituutta voi itse säädellä niitä käärimällä. Väljä malli on myös kuumalla ilmalla viileä. Materiaalina on 100% puuvilla popliini. Itse pidän kovasti taskuista. Aina on niille tarvetta. Ihana keltainen väri saa mielen iloiseksi ja tuo pirteyttä päivään.

 

Herkullisen vadelman värinen Long Stockholm tunika, sopii n.38-44 kokoiselle (59€).

 

Tässä myöskin materiaalina on 100 % puuvilla popliini. Tunikat sopivat syksyihin mainiosti. Hihat ovat ¾ pituudeltaan ja tunikat ovat takaa hieman pidempiä. Kyykistelytkin sujuvat hyvin, ei ole pelkoa takamuksen vilauttelusta. Tunikat ovat päällä miellyttäviä ja kauniita. Väriä ja toimivuutta. Sitähän minä etsin.

 

 

Puuvillainen syksyinen kukkatakki. Tämäkin tuote sopii n.38-44 kokoiselle (85€).

 

Vuoreton syystakki. Rentoon menoon. Sateiden yllättäessä huppu pelastaa kampauksesi. Ajan joskus töihin pyörällä, joten tämä tuulta pitävä ja takaa pidempi takki auttaa pitämään minut lämpimänä. Helmassa sijaitsevalla narukiristyksellä saa takista vielä tiiviimmän. Reilun mitoituksen ansiosta takin alle mahtuu tarvittaessa reilusti vaatetta.

 

Toimivaa, persoonallista arkipukeutumista sinullekin tarjoaa Kotirouva.

 

Jos jokin näistä kolmesta tuotteesta sai sinutkin innostumaan, voit käydä niitä tilaamassa käyttämällä minun koodiani; HANNAM ja kurkata siinä samalla muitakin kuukauden suosituimpia tuotteita.

Suora linkki; https://bit.ly/2Q2CIsV

Alennuskoodilla saat tilauksen loppusummasta 5 €:n alennuksen sekä ilmaisen postimaksun, normaalisti 5€. Koodilla saat siis 10 €:n säästön. (alennuskoodi ei koske asusteita)

 

Kotirouva

On suomalainen yritys, jolla on kaksi vaateliikettä ja verkkokauppa. Myymälät sijaitsevat Helsingin päärautatieasemalla kauppakujalla vielä 30.9. asti ja Tikkurilan asemalla, Dixi-kauppakeskuksessa. Uusi myymälä avataan syyskuun aikana osoitteeseen Simonkatu 9 Helsinki. Myymälät ovat persoonallisesti ja kauniisti sisustettuja. Verkkokaupassa on vain sesongin tämän hetken suosituimmat tuotteet.

Voisin kuvailla Kotirouva yritystä sanoilla; kaunis, yksilöllinen ja piristävä.

Kotirouvan liikkeessä käyminenkin on jo elämys. Viehättävä on se sana mikä tuli ensimmäisenä mieleeni, kun paikan näin.

Syksyn sesonki on jo kuumimmillaan ja löysinkin tarpeisiini sopivia laadukkaita ja käyttöä kestäviä tuotteita.

Mikä parasta, vaatteet ovat mitoitettu suomalaisille ja löytyy myös isoja kokoja. Minä, kuten moni muukin kamppailee itsensä kanssa siitä, mikä näyttää hyvältä ja mikä peittää minkäkin makkaran. Nyt saa makkarat olla paikoillaan ja ryhdytään koreilemaan vaatteilla tänä syksynä!

Syksy ja arki on saapunut. Millainen on syksyn persoonallinen arkipukeutuminen?
Merkitty:                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *