Arjen luksusta ja ihon hyvinvointia. Aroma Sense, uuden ajan suihku elämys.

Kaupallinen yhteistyö: Aromasense Finland Oy

Olen aina ajatellut, että kaikki suihkut ovat samanlaisia. Väärin, eivät ole. Tutustuin Jyväskylän Rakennus messuilla Aroma Sensen esittely pisteessä uuden ajan suihkuihin ja olin myyty, mutta hieman skeptinen kuulemaani. Olen testannut nyt suihkua parisen kuukautta ja suunnattoman tyytyväinen olen ollut.

 

Aroma Sense suihkut

Suihku suodattaa epäpuhtaudet ja kalkin. Näin ollen hiukset voivat paremmin ja kylpyhuone pysyy puhtaampana, koska kalkkia ei keräännyt saumoihin ja kaakeleihin. Aroma Sensen suihkussa saa raikkaan, puhtaan ja aromaterapeuttisen suihkunautinnon, sitä arjen luksusta.

 

Aroma Sensen suihkut ovat myös vesi ja energia pihejä. Neljän hengen perhe voi säästää noin 140 € vuodessa. Suihku kasvattaa virtausnopeutta ja tuplaa pesutehon. Hana voi olla todella pienellä, jolloin lämpimän veden määräkin pienenee huomattavasti.

Suihkupää sisältää myös antibakteerisetkuulat, joka pehmentää vettä ja neutralisoi mahdolliset bakteerit.

 

Aromageelipatruuna laitetaan Aroma Sense suihkuihin kahvan sisälle. C-vitamiini neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen ja auttaa atooppisen ihon hoidossa. Tuoksu vaihtoehtoja on monia joka makuun tai valittavana on myös neutraali geelipatruuna.

 

Kahden kuukauden testijakso

Testasin AS-9000RB mallista suihkupäätä ja sitruunan tuoksuista geeliä. Parin käyttö kerran jälkeen geeli alkaa virtaamaan veden mukana suihkupäästä. Tuoksu on sopivan mieto. Tuoksahdus raikkautta suihkun lomassa. Heti jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin sen, että suihkua ei voi pitää täysillä niin kuin entistä suihkupäätä. Suihku on voimakas ja vedenpaine huomattavasti parempi. Vaikka vesi virtaa kovemmin pisarat tuntuvat pehmeämmiltä iholla.

 

Pidemmän käytön jälkeen olen myös huomannut sen, että kuivakka ihoni ei kutia enää niin paljoa kuin aikaisemmin. Ajattelin geelin rasvoittavan hiuksia, mutta niin ei ole käynyt. Olen myös kissani pessyt uudella suihkupäällä, koska tuote ei ole voimakkaan tuoksuinen ja veden paine puhdistaa shampoo jäämät turkista perusteellisesti.

 

Paketin mukana tullut geeli on vieläkin käytössä. Perheeseeni kuuluu kolme henkilöä, joten geelin on hyvin riittoisaa. Ostimme kyllä jo uusia tuoksuja ja suodattimia. Suodattimien käyttöikä on noin 6kk.

 

Yhteenvetona tuotteesta sanoisin laadukas tuote, joka vähentää veden käyttöä, auttaa ihonhoidossa ja tuo pientä arjen luksusta elämään.

 

Tuote tuo itsessään lisäsäästö, mutta kalliin idean siitä sain. Kylpyhuone remontti. Kerta suihkupää tuo kylpylä nautinnon niin täytyyhän kylpyhuonekin sitten muuttaa nautinnollisempaan suuntaan.

 

Tuotekuvaus;

  • Suodattaa kalkkia, metalleja ja muita epäpuhtauksia. Ne eivät tahraa enää kylpyhuonettasi.
  • Antibakteerikuulat pehmentävät vettä ja neutralisoi mahdolliset bakteerit
  • Kosteuttava vaikutus (auttaa kuivan ihon hoidossa)
  • Säästää vettä ja energiaa, jopa 140€ vuodessa
  • Neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen.
  • Korjaa heikon pesutehon ja paineen
  • Aromaterapinen suihkunautinto
  • Tuote sisältää sitruunan tuoksuisen aromigeelipatruunan.
  • Aromigeelipatruuan käyttö-ikä 6 000L / n. 2kk 4 henkisessä perheessä.
  • Referenssikohteemme säästi 18% lämmintä vettä vaihtaessa heikkopesutehoiset säästösuihkut AS-9000(RB) malliin.

( https://aromasense.fi/shop/suihkupaa-vetta-saastava-as-9000rb/ )

 

Lisätietoja tuotteesta ja koko valikoima; https://aromasense.fi/

https://www.facebook.com/AromaSenseFinland/

@aromasensefinland

Arjen luksusta ja ihon hyvinvointia. Aroma Sense, uuden ajan suihku elämys.
Merkitty:                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *