Magneettiripsien laittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Magnetic Eyeliner!

Magneettiripisien kanssa on saanut taistella ja menettää hermonsa moni. Onneksi tähänkin on löytynyt ratkaisu, magnetic eyeliner.

LASH ROYALIN magneetti eyelinerillä saa magneettiripset kiinnitettyä hetkessä. Mikä aamujen pelastus. Ei enää pieniä magneettiripsien alakiinnike paloja vaan ripset kiinnittyvät vaivattomasti ja nopeasti.

 

Tilasin itselleni LASH ROYAL Millie magneettiripset ja magnetic eyelinerin. Magneettiripsi paketissa tulee mukana myös alakiinnike palat, jotta tuotetta voidaan käyttää myös ilman eyelineriä. Eyelineriä voi käyttää kaikkien LASH ROYAL Magneettiripsien kanssa.

 

Eyeliner laitetaan kuten kaikki muutkin nestemmäiset eyelinerit ja annetaan kuivua. Kuivumisen jälkeen aseta magneettiripset eyelinerin päälle, valmis. Ripset tarttuvat hyvin magneettiseen eyelineriin.

 

LASH ROYAL Magnetic Eyeliner sisältää magneettijauhetta, johon magneettiripset kiinnittyvät tiukasti. Eyelinerin puhdistukseen suositellaan öljypohjaista silmämeikinpoistoainetta, joten tämä on otettava huomioon, mikäli käyttää eyelineria ripsipidennysten kanssa!

 

Tämän helpommaksi ei magneettiripsien laittaminen enää tule.  Oikein hyvä keksintö ja toimiva sellainen. Suosittelen heille kenellä on jo hermo mennyt magneettiripsien asettelemiseen.

 

Tuotteet löytyvät https://zina.fi/

 

 

Magneettiripsien laittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Magnetic Eyeliner!
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *