Etsitkö biologisia vanhempiasi vai haluatko tietää geneettisen rakenteesi?Lähde kanssani tutkimaan DNA:n saloja.

Olen aloittamassa yhteistyötä DNA-tutkimukseen liittyvästä testistä. Oletko kiinnostunut omasta perimästä? Mistä DNA:si on lähtöisin. Oletko sukua kenties merirosvolle, virtaako verissäsi Ranskan viini vai onko esi-isäsi ehkäpä intiaani?

 

Näihin kysymyksiin saa vastauksen helposti. Mielenkiinnolla lähden tutkimaan taustojani. DNA-testi antaa sinulle mahtavan löytämisen kokemuksen siitä, mikä tekee juuri sinusta ainutlaatuisen ja mitkä ovat sukusi juuret.

Etsitkö biologisia vanhempiasi vai haluatko tietää geneettisen rakenteesi?

Näihin arvoituksiin saat vastauksen kotiin tulevalla näytteenottopakkauksella. Näytteen ottamiseksi, pyyhitään näytepuikolla posken sisäpintaa noin 45 sekuntia, ja varmistetaan sama toisella näytepuikolla. Näytepuikot sijoitetaan sitten näyteputkiin ja postitetaan DNA-laboratorioon analysointia varten.

 

Tulokset

Tulosten valmistuiminen siitä, kun tuote saapuu laboratorioon kestää 5-6 viikkoa.Tulokset saat kirjallisena suoraan kotiisi ja mukana on henkilökohtainen mikrosirukortti tuloksien myöhempää käyttöä varten. Testin tuloksena saadaan raakadata, joka auttaa määrittelemään DNA-osuman ja etniset ryhmät sekä isä- että äitilinjasta.

DNA paljastaa ainutlaatuisen perimän – etniset ryhmät ja maantieteelliset alueet, joilta olet peräisin.

Järjestämme myös yhteisiä tapaamisia testin merkeissä. Tapaamisiin ja luennoille osallistuminen on vapaaehtoista.

 

Tutkitaan yhdessä

Haluatko olla ensimmäisten joukossa mukana? Lähde kanssani tutkimaan DNA:n saloja DNA:n saloja DNA8-New test generationilla.

Ota yhteyttä ja ilmoita kiinnostuksesi omaa perimää kohtaan. Et sitoudu viestiä lähettämällä vielä mihinkään. Otamme ennakkoilmottautumisia vastaan.

Laita minulle viestiä osoitteeseen; [email protected]

Testin hinta on ainoastaan 49 €.

Etsitkö biologisia vanhempiasi vai haluatko tietää geneettisen rakenteesi?Lähde kanssani tutkimaan DNA:n saloja.
Merkitty:                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *