Luonnonkosmetiikan yllätysboxi. Mitä löytyi helmikuun Jolie boxista?

Mikä on Jolie boxi

Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä versio joka kuukausi kotiin saapuvasta yllätysboxista. Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta. Tuotteet on valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Jolie boxin tilaajana saat ihania uutuuksia, limited edition -tuotteita sekä tuotteita ja brändejä, jotka eivät välttämättä normaalisti kuulu Jolien tuotevalikoimaan. Jolie box on tilaisuus testata myös Jolien Bestsellereitä ja klassikkoja sekä itselle parhaiten sopivia tuotteita. Jolie boxin tilaajana olet myös osa Jolien testiryhmää, joka saa kokeiltavakseen uusia Jolien valikoimaan pyrkiviä laatutuotteita, joista pyydämme palautetta boxin tilaajilta. Jolie box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie boxissa on kuukausittain mukana kirje, jossa kerrotaan boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista. (lähde; https://kauppa.jolie.fi/)

 

Helmikuun Jolie box

Kasvojen herkkä iho saa kokea kovia keskitalvella. Pakkanen ja kuiva sisäilma kuivattavat ihoa. Hurjat lämpötilan vaihtelut koettelevat ihon sietokykyä. Helmikuun Jolie box on ihon anti-stress-boxi. Luonnonkosmetiikka kosteuttaa, hoivaa ja suojaa. Tuotteet auttavat hädässä olevaa kuivaa ihoa.

 

Tuotteiden esittely

 

Turbliss-bioaktiivinen turvenaamio

Turbliss-bioaktiivinen turvenaamio sisältää bioaktiivisia humusaineita-humiini- ja fulvohappoja, anorgaanisia kivennäisia, lipidejä, aminohappoja, hinaineita, fytoravinteita ja rikkiä. Yhdisteet työntyvät syvälle ihoon. Näin ollen ihon kimmoisuus ja normaalitoiminta palutuu. Turvenaamio ehkäisee ikääntymistä ja ravitsee ongelmallista ihoa. Elvyttää ja virkistää ihoa. Tuote on tuoksuton. Tästä paketista riittää helposti kahteen kertaan.

Naamio kuivuu nopeasti. Ohjeessa pyydettiin välttämään naamion kuivumista. Tämä tarkoittaa sitä, että koko vaikutusajan sinun täytyy olla lavuaarin lähettyvillä ja kostuttaa kasvoja aika ajoin. Tuloksena saat pehmeän ja sileän ihon.

 

Absolution LaCréme Riche ja Absolution La Créme du Soir

 

Créme Riche on nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Voide sisältää runsaasti bioaktiivisia ja kosteuutavia aineita, kuten aloe veraa, keramideja, hyaluronihappoa sekä vadelmanmarja- ja tupasvillauutetta. Keramidit muodostavat sarveissolukerroksen solujen välistä sementtiä ja vahvistavat ihon hydrolipidikalvoa estäen kosteuden haihtumista iholta. Tuoksu on toisenlainen mihin on tottunut. Tuoksu on mielestäni hieman yrttinen, mieto, miellyttävä. Voiteessa on täyteläinen koostumus. Levittyy ja imeytyy hyvin.

 

Créme du Soir on korjaava ja uudistava yövoide. Voiteessa oleva magnesium toimii luonnollisena stressin lievittäjänä rentouttaen ihoa ja silottaen juonteita. Arganöljy sisältää rusaasti E-vitamiinia ja Omega-3- rasvahappoja. Nämä ravitsevat ja korjaavat yön aikana ihoa. Voide on aromikas, täyteläinen ja levittyy myös helposti. Mukava kosteuden tunne säilyy aamuun asti.

 

Naturativ-ruusuvesi

 

Suihke on valmistettu damaskoksen ruusuista, joka virkistää ja kosteuttaa kasvot ja koko kehon. Kyllä, tätä voi käyttää koko vartalon kosteuttamiseen. Runsaasti ravitsevia aineita sisältävä ruusuvesi tislataan eteerisestä ruusuöljystä. Tuote on ihanteellinen ihon kosteuttamiseen sekä ennen meikkausta että myös meikkauksen jälkeen kiinnittämään meikin.

 

Tuoksu tuotteessa on aivan mahtava. Rakastan muutenkin ruusujen tuoksua. Koko vartalolle saat ihanan tuoksun ja virkistyneen olon.

 

Murumuru C-vitamiiniseerumi

 

Seerumi saa ihon hekumaan ja antaa energiaa. Käytä kuuriluontoisesti aamuin illoin. Suomalainen kaurauute suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka edesauttaa ihon kollageenisynteesiä ja tekee ihosta kimmoisan sekä tuo iholle kauniin hehkun. Seerumi tekee ihosta sileän, kimmoisan ja tasaisen. Herkullinen tuoksu.

 

Pakkauksessa on kätevä pipetti, jolla tuotetta annostellaan juuri oikea määrä. Levitä kasvovoidetta seerumin imeytymisen jälkeen.

 

Luvially Organic Lip Balm Cool Mint-huulivoide

Huulivoide tuoksuu ja maistuu mintulta. Luonnollinen huulivoide on valmistettu kotimaisesta luomusertifioidusta mehiläisvahasta. Vaha kosteuttaa ja suojaa huulia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tuotteen sisältämät luonnon kasviöljyt, kuten manteli- hamppu- ja avokadoöljy ravitsevat ja pehmentävät huulia. Tuotteesta tulee suuhun minttuinen maku ja tuoksuu miellyttävältä. Olen itse tottunut paksumpiin voiteisiin huulilla. Voide on kevyt ja riittoisa.

 

Voide on pakattu pahviseen huulivoide tuubiin. Pisteet tästä. Muovi jätettä tulee vähemmän, kun käytetään muita pakkausmateriaaleja.

 

Boxissa oli kattavasti paljon uusia tuotteita. Tuotteiden eri käyttötarkoitus on hyvin ajateltu. Laadukkaita ja tehokkaita tuotteita.

Hanki omasi http://jolie.fi/

 

Luonnonkosmetiikan yllätysboxi. Mitä löytyi helmikuun Jolie boxista?
Merkitty:                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *