Kirjani myynti leviää.

Onpa kiva huomata kuinka kova työ saa näkyvyttä. Kovasti tehdään töitä eikä kukaan ole selkään taputtamassa. Nyt voin tehdä sen itse. Elämä välillä yllättää positiivisestikkin. Silloin siitä pitää repiä koko ilo irti.

 

Kirjani myynti leviää. Olin ilosta soikea kun huomasin Prismankin ottaneen kirjani myyntiin. Eihän se mikää huippukokin tekemä ole, vaan tavallisen leipurin tekemä meille tavallisille ihmisille.

 

https://www.prisma.fi/fi/prisma/hannan-herkut-pehmeakantinen-kirja

 

Kirjaa myös löytyy mm. Kirja Elisasta, Suomalainen, Adlibris ja Suuri Suomalainen Kirjakerho. Oikein kivasti näin tuntemattomalta kirjailijalta.

 

Juttuni myös paikallisesta ompelimo yrittäjästä pääsi lehteen.

 

Pieni 3000 kpl:n painos, mutta minulle iso juttu. Kirjoittaminen ja yhteistyö yritysten kanssa on sitä unelma duunia jota haluan tehdä. Piirien kasvattaminen on sujunut mukavaa vauhtia. Yhteistyökumppaneita on nyt noin 22 kpl, kun vertaa mistä on lähdetty, 2 kappaleesta. En koetakkaan heti kurkoittaa tähtiin vaan teen töitä sen eteen jotta saan tehdä mieleistä työtä yrittäjänä. Ideat eivät ole loppuneet kesken. Sitten kun yrittäjältä loppuu ideat on parempi lopettaa yrittäminen.

 

 

 

Kiitän kaikkia yhteistyössä olevia yrityksiä näistä hienoista kokemuksista ja uusista kuvioista! Teille rakkaat lukijat kiitos lukemisesta ja mahtavaa viikonloppua!

 

Kirjani myynti leviää.
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *