Miten ilahduttaa ystävääsi ystävänpäivänä?

Kaupallinen yhteistyö: Asustekauppa

Asustekauppa on suomalainen ja turvallinen verkkokauppa, johon on yrittäjä kerännyt upeimmat laukut ja korut. Laukuista on laajavalikoima nahkalaukkuja, nahkajäljitelmälaukkuja sekä vegaaninahkalaukkuja. Koruista löytyy hopeakorut (sterlinghopea), kivikorut ja näiden yhdistelmät.

 

Osan tuotteista Asustekaupan yrittäjä valmistaa itse. Näin hän saa valmistettua laadukkaita ja sellaisia tuotteita mitä et muualta saa. Materiaalina ovat mm. Swarovskin kristallit, sterlinghopeiset korviskoukut ja kivet. Ensiluokkaiset ja kestävät materiaalit takaavat tuotteille pitkän käyttöiän.

´

En ollut aikaisemmin netissä pörrätessäni huomannut tätä mainiota verkkokauppaa. Hän oli esittelemässä tuotteitaan Joulumarkkinoilla Jyväskylässä ja siellä bongasin hänet ensimmäistä kertaa. Katseeni vangitsi tämä ihana sulkakoru.

 

Höyhenen kevyt sulkakoru nahkanauhalla. (kuvat Foto-Antti)

 

Sulkakorun yläosassa, jossa koru kiinnittyy nahkaan, on vuorikristallikivi koristeena. Nahkanauhan pituus on noin 74 cm ja nauhan päät ovat sterlinghopeaa. Samoin vuorikristallin kiinnitykset ovat sterlinghopeaa. Koru on yrittäjän itsensä tekemä. Sulan pituus vaihtelee hieman.Sulka on strutsista ja se tulee suomalaiselta strutsitilalta.

 

Vuorikristallista sanotaan näin;

Sen uskotaan olevan parantaja kivi. Se vahvistaa muiden kivien hyviä energioita. Auttaa paranemisessa, virkistää mieltä ja kehoa. Puhdistaa sielun ja avaan henkiselle kasvulle uuden tien. No uskoo ken tahtoo.

Kaiken kimaltavan perään, kun olen niin toinen, joka silmäni vangitsi, on nämä ihanaiset tupsu korvikset.

 

Näyttävät valkoiset tupsukorvikset hopeakoukuilla. (kuva Foto-Antti)

 

Tupsun lisäksi korviksissa on grafiitin värinen Swarovskin kristalli ja sterlinghopeiset korviskoukut. Tupsukorviksien kokonaismitta on 13 cm.

 

Ystävänpäivä on tuloillaan. Nyt voit muistaa ystävääsi ja itseäsi suloisilla ja kauniilla lahjoilla. Tarjoan teille alennuskoodin.

Koodilla; kaveri, saa – 30 % näistä ihanista tupsu ja sulkakorviksista sekä höyhenkoruista.

Tarjous on voimassa 11.2.2019.

 

Käy katsomassa koko valikoima; https://www.asustekauppa.fi/

Ja ota face seurantaan niin pysyt ajan tasalla uusista tuotteista https://www.facebook.com/Asustekauppa-155943891791216/

 

Miten ilahduttaa ystävääsi ystävänpäivänä?
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *