Kaksoisleuka, se ikuinen riesa. Miten siitä pääsee eroon?

Kaupallinen yhteistyö: Cryo21 Jyväskylä

Cryo21-kylmäterapia on luonnollinen ja pysyvä rasvan poisto ilman kirurgiaa. Cryo21 -terapia on uusi, tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Kylmäterapiaa käytetään rasvan poistoon keholta sekä fysioterapiassa.

 

Veitsetön vaihtoehto kauneuteen

Kauneuskirurgialle on nyt kivuton ja luonnollinen vaihtoehto. Kylmähoito poistaa selluliittia, kiinteyttää ja siloittaa ihoa. Cryo21 hoidolla vähennetään iho alueen lämpötila 34 asteesta 8 asteeseen. Jokaiselle tehdään oma hoitosuunnitelma, jossa ensin käydään asiakkaan tilanne läpi. Mitä hoidolta toivotaan ja mitä sillä voidaan saavuttaa. Perussairaudet eivät ole esteenä hoidolle.

Cryo21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa. Lämpötilan muutos johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elimistö poistaa jäännökset normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää. Kylmähoito on tehokas ja tulokset ovat kestäviä.

 

Laitteessa on monia eri ohjelmia, joita käytetään hoidettavan alueen mukaan.

 

Kaksoisleuka, se ikuinen riesa.

Joillekin se ei ole ongelma, mutta minulle se on. Jokaisella on asioita, joista itsessään ei tykkää. Se, että tekeekö asialle mitään, on jokaisen päätettävissä. Minä päätin kokeilla luonnollista ja kivutonta menetelmää kaksoisleuan poistoon. Tässä kun ei ole riskejä eikä leikellä kasvoja niin turvallisin mielin lähdin sitä kokeilemaan.

 

Kasvojen hoitopää on hyvin pieni.

 

Vastaanotolla käydään keskustelua hoitohenkilökunnan kanssa, kuinka prosessi etenee ja minkälaisia tuloksia tavoitellaan. Tuloksiin vaikuttaa mm. asiakkaan ikä ja ihon elastisuus. Mitä nopeammin ongelmaan tartutaan sitä paremmat ovat tulokset.

Ensimmäisellä käynnillä tehdään perustutkimukset. Verenpaine ja happisaturaatio mitataan, pulssi katsotaan ja kysellään perussairauksista.

Happisaturaation mittaus.

 

Verenpaine. Se on minulla aina koholla kun mitataan muualla kuin kotona.

Kun kaikki tämä on tehty sinua hoitava, terveydenhuollon ammattilainen suunnittelee sinun kanssasi yhdessä mitä aluetta hoidetaan. Hän piirtää hoidettavan alueen, koska makuulle mennessä leuan alue näyttää aivan erilaiselta kuin pystyssä ollessa. Alue kuvataan. Kuvat ennen ja jälkeen kertovat miten hoito on onnistunut.

 

Hoidettava alue on piirretty.

 

Hoito kestää noin 15 minuuttia ja hoidossa käydään viikon välein. Yleensä 3-5 kerran sarja riittää.

 

Hoitohenkilökuntaa

 

Hoidossa käytettävä voide sisältää mm. collageenia, elastaania, proteiinia ihon uudistumista varten.

 

Ensin lisätään voide ja sitten aloitetaan kylmähoito.

 

Cryo21 kylmäterapia on hinnaltaan 10:s osa kirurgisista toimenpiteistä. Tästä ei jää arpia, on luonnollinen ja helppo. 125 €/kerta ja senkin voi maksaa osissa.

90 % asiakkaista on ollut todella tyytyväisiä tuloksiin. Minulla oli vasta ensimmäinen kerta, joten lisää kuvia ja tietoa minun tuloksistani myöhemmin.

Ennen ja jälkeen kuvat. Ensimmäinen käsittely kerta.

 

Tältä näytin hoidon jälkeen. Punoitus hävisi todella nopeasti.

 

Vinkkinä teille, jotka olette miettineet rintaimplantteja tai kohotusta, rintojen kohotus on myös mahdollista tällä menetelmällä. Ilman niitä kauheita riskejä, joita leikkauksista aiheutuu! No minä jatkan vielä leuka linjalla, jääköön tämä sitten odottamaan bikini aikaa 😊

 

Lue täältä lisää ; http://jklinikka.fi/

Video miten hoito tapahtuu; https://www.youtube.com/watch?v=SCGqs7wFAh8

 

Hoito oli miellyttävää ja nopeaa. Mitään suurta ei ensimmäisellä kerralla tapahtunut, mutta jäädään odottelemaan tuloksia.

Yhdessä suunnitellen ja ammattilaisten luotettavissa käsissä ollaan.

 

Varaa oma konsultaatio; https://www.cryo21.fi/cryo21-klinikka-jyvaeskylae

Cryo 21 Klinikka Jyväskylä

Yliopistonkatu 18 • 040520 Jyväskylä • puh 040 4839 299 • [email protected]

 

Kaksoisleuka, se ikuinen riesa. Miten siitä pääsee eroon?
Merkitty:                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *