Päänaukomispipot, mitä ihmettä, mitä ne ovat?Sisältää huikean alekoodin.

Markkinoita ja messuja kierrellessä olen monesti törmännyt näihin ihaniin, kauniisiin päänlämmittimiin, eli päänaukomispipoihin. Nyt vihdoin kävin hänen kojullaan tutustumassa mitä ihmettä nämä ihanuudet ovat.

 

 

Mikä on Nanq?

Nanq:n voi lyhyesti selittää näin; made in Finland born in Namibia. NanQ tulee yrityksen omistajan nimestä, Nankusta. Ei jokaisella olekaan tällaista uniikkia nimeä, toista ei ole kuulemma koko Suomessa. Nanku syntyi Namibiassa, saaden Namibian kansalaisuuden. Monet ihmettelevät hänen vaaleaa ihoaan. Hän on 100% suomalainen, hän sattui vain ensi-itkut Namibiassa vääntämään, aamuauringon kanssa.  Tätä samaa auringon säihkettä löytyy hänen tuotteistaan. Timantit lähentelevät Namibian kuuluisia timantteja, Afrikan tähteä.

 

Nanku kertoo tuotteestaan; ”Voit heittää nurkkaan vanhan nöyhtäisen ajatuksen pipoista ja huiveista, nanQ vie trikookansan ihan uudelle leveille, asenteella ja tyylillä. Vähän nahkaa, ripaus timantteja ja kourallinen vetoketjuja. Niistäkin syntyy jotain sellaista, mitä kehtaa päähän laittaa. Pipot ovat aina in, oli kesä tai talvi. Pipopäät ovat vielä enemmän in, olit minkä ikäinen tahansa, kunhan sinulta löytyy asennetta.”

 

En ollut ennen tällaista pipoa nähnyt. Nyt lähtee myös minun vanha virttynyt leopardi pipo roskiin ja tilalle tulee uusi välkettä ja asennetta uhkuva pipo, jota kehtaa pitää.

 

Suomessa valmistettu

NanQ tuotteet tuotetaan lähituotantona Pirkanmaalla. Jopa kangaskin on kotimaassa tehty!

 

Haluan jakaa tätä päänlämmittimen iloa myös teidän kanssanne ja koodilla; yhteistyö, saatte tekin päänaukomispipot ja kaikki muutkin tuotteet -25 % alennuksella.

Verkkokauppa; https://nanq.fi/#nanq

 

Nyt on niin huippu tarjous, ettei sitä voi jättää käyttämättä. Säihkettä ja asennetta elämään!

 

Facebook; https://www.facebook.com/nanQdesign/

 

Päänaukomispipot, mitä ihmettä, mitä ne ovat?Sisältää huikean alekoodin.
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *