Kesäkilot kuriin, ensimmäinen viikko.

Sain yhteistyökumppaniksi ihanan Taru Matikaisen, Oriflamen edustajan. Häneltä sain haasteen uudista itsesi 12 viikossa! Mietin että mikäpä jottei. Sillä saisi kesäkilot kuriin. Niitä taisi muutama tässä kesäaikaan muutama tulla. Kesä yllätti lämmöllä ja näin jäi treenaaminen kesällä kokonaan pois.

 

Olen kokeillut vaikka mitä ihmedieettejä ja ruokavalioita. Niissä se nälkäisyys ja tylsät ruoat ovat saaneet minut ne aina lopettamaan. Olen aika ärripurri nälkäisenä ja refluksini takia joudun syömään suht usein ja säännöllisesti. Vähän epäillen ja nälkää odottaen kumminkin otin haasteen vastaan.

 

        Keitto ja shake aineet. Tueksi myös kirja ja opas vihkoset kuinka tuotteita käytetään.

 

Kattavan tietopaketin kanssa oli helppo lähteä rakentamaan uutta ruokavaliota.

Syön säännöllisesti 3 ateriaa päivässä, aamupala, lounas ja päivällinen sekä 1-2 välipalaa. Ateriat rakennetaan Wellnessin käsikirjan ohjeen mukaan.

Olen miettinyt, että teenkö kaikki oikein, koska minulla ei ole nälkä ruokailujen välissä. Ateria rytmiä ja ruokia on helppo ollut noudattaa, koska ei ole sitä ylimääräistä nälän tunnetta ollut. Ateria rytmi pitää minut kylläisenä. Ruoka on laadukkaampaa ja käytän täysjyvää, hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja.

Punaisen lihan olen jättänyt kokonaan pois. Käytän vähärasvaista proteiinia eli kanaa, kalkkunaa.

 

                                                                             Aamupala Natural Balance shake

 

Aamupalaksi teen yhden annoksen shakea johon lisään hedelmiä tai marjoja. Lisäksi vähärasvaista jogurttia.

Shaket ovat jauhoja, johon lisätään vettä. Sellaisenaan en itse pidä niiden mausta, mutta kun lisään pakkasesta marjoja/hedelmiä ja pistän sen blenderiin saan terveellisen ja maukkaan aamupirtelön.

 

                Päivällinen, Natural Balance-keitto ja lautasellinen salaattia

 

Keiton maku yllätti minut täysin. Tomaatti-basilikan makuinen keitto onkin oikeasti hyvän makuinen. Tätähän syö ihan mielellään. Feta on paheeni ja sitä en jätä pois salaatista, vaikka mikä olisi. Olen vähentänyt sen käyttöä, mutta muutama pala sitä on oltava.

 

                                                                                                    Viikkoseuranta

 

Viikkoseurantaan merkitään rehellisesti, kuinka viikko on sujunut. Jos tässä huijaat niin mitä se hyödyttää. Tämä on itsellesi hyvä seuranta väline, kuinka ruokavalio, liikunta ja yleinen hyvinvointi on sillä viikolla sujunut. Liikunta on nyt loppu viikosta jäänyt kokonaan pois, kun sain flunssan. Aloitin taas hyvin ja sitten ensimmäinen koetin kivi tuli.

Yleensä ihmiset antavat itselleen vapauden hemmotella itseään, kun on sairas. Olen näitä ihmisiä. Syö mitä haluat kerta olet kipeä. No tällä kertaa se ei menekään näin. Olen tiukasti pitänyt kiinni linjastani. Ja se kannatti. Viikon saldo on -1,3 kg. Tämä tuntuu liian helpolta ja odotan milloin notkahdus tapahtuu. Milloin iskee niin suuri karkin ja epäterveellisen ruoan himo etten kestä sitä.

Mutta hyvällä fiiliksellä ja itseni mielestä hyvällä tuloksella lähden mielenkiinnolla kohti uutta viikkoa.

 

Jos sinua kiinnostaa Wellness tuotteet, ne löytyvät täältä https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/

Kesäkilot kuriin, ensimmäinen viikko.
Merkitty:                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *