Syystyyli toimistoon ja vapaalle, yhdistele ja säväytä!

Kesälomat ovat loppu, ainakin osalla ja paluu arkeen on alkanut. Mietin töihin palattuani mitä laittaa päälle näin helteisen kesän jälkeen. On toppia ja mekkoa, mutta mitä työvaatetta löytyisi. Siitä inspiroituneena lähdin piipahtamaan O.O.T.D liikkeessä Keljossa.

 

Tarvitsen töihin, toimistoon ja vapaalle muutakin kuin sitä ainaista trikoota. Siistiä ja helposti muunneltavaa vaatetta. Eipä kestänyt kauaa, kun myyjällä alkoi ideoita tulemaan. Nyt on niin iso valikoima uutuuksia syksyyn, ettei se jätä ketään kylmäksi, tai vaatteettomaksi. Syksyn värit, vaatteiden leikkaukset ja materiaalit ovat kaikkea muuta kuin tylsää ”telttavaatetta” johon piiloudutaan, ettei kukaan meitä näkisi.

 

Ensimmäisenä kokeilin toimistoon jotain hienostunutta ja siistiä.

Päälläni on Happy Hollyn mekko/tunika ja housuina Cellbes stretch-housut.

 

Mekko/tunika on materiaaliltaan joustamatonta, mutta hyvin hengittävää kangasta. Muotoja saa esille käyttämällä mekkoon/tunikaan kuuluvaa vyötä. Itse solmin sen poven alapuolelle, mutta sen voi solmia myös rennosti taakse rusetille. Kevyt ja ilmava näille keleille. Kylmemmällä kelillä lisää nahkatakki ja taas saatiin lisää käyttöikää.

Housut ovat mahtavan joustavat ja ihanat päällä. Paljon istuessa ei tarvitse tuskailla vyötärön kiristymisestä. Nämä housut voi yhdistää, vaikka mihin yläosaan. Nämä housut käy myös vapaa-aikaan.

 

Tässä minulla on 100 denierin sukkahousut, joten voin käyttää tunikaa mekkona.

 

Miksipä ei voisi tällä asulla, vaikka käydä juhlissa ja illanistujaisissakin.

 

Toinen toimistoasu on hieman rennompi.

Samoja housuja voidaan hyödyntää tässä asussa. Musta toppi, jossa alareunassa pitsiä on Cellbesiltä ja jakku Happy Hollyn.

 

Rennompaa toimistotyyliä, mutta silti tyylikäs ja monikäyttöinen. Jakku on rennon viileä, viehättävä ja hyvän värinen. En ole sen vihreän ylin ystävä, mutta värit vaan herää eloon niitä kokeillessa. Tämä on jo toinen vihreän värinen hankintani!

Kun ostat housut ja ne ovat liian pitkät, minulla aina joka kerta. O.O.T.D:stä ostettujen housujen lahkeiden lyhennys kuuluu hintaan.

 

O.O.T.D:n sovituskopeissa on todella hyvät valot ja peilit.

 

Vapaa-aika. Yleensä se kiireisin ja vaikein tapaus. Syksyä kohden haluan luopua niistä ainaisista legginsseistä ja muista trikoista. Tänä syksynä opettelen taas käyttämään farkkuja. Juu, juuri näin, minä leggareiden vannoutunut ystävä.

Farkut Cellbes, t-paita Zhenzi ja Happy Hollyn jakku, joka oli toimistovaatteena.

 

Nyt jakku on auki ja tunnelma ihan eri. Rentoa meininkiä, nyt ollaan vapaalla fiilis. Nämä farkut….i ´m in love!!  Parhaat farkut ikinä. Enkä kehu turhaan. Päivän näitä pitänyt ja kehuja on tullut, Jopa tyttäreni, 13 vuotta, joka ei pidä minun vaatteista, saatikka näistä kulutetuista farkuista sano; äiti, sulla on hienot farkut ja mä tarkoitan sitä. Ja se on paljon sanottu se.

Farkut ovat joustavat ja takataskut ovat kerrankin oikeassa paikassa. Näin isompi peppuiselle on tärkeää taskujen sijoittelu. Vääränlainen sijoittelu antaa pepusta vielä isomman kuvan.

 

https://www.ootd.fi/tuote/farkut-vaalea-denim/592786/

Valkoinen t-paita kruunaa asukokonaisuuden. Juuri mitä hain, rentoa, helppoa ja yhdisteltävyys kaiken a ja o. Tämä kokonaisuus ei ikää katso. Äitini kokeili jakkua, yli 50 vuotias, ja sopi vallan mainiosti. Miksipä ei tähän kävisi myös musta toppi, vihreä t-paita…mikä vaan. Kokeile rohkeasti ja yhdistele.

 

Kysy rohkeasti ammattitaitoisen myyjän apua ja mielipidettä. Sinähän se viime kädessä päätät mistä tykkäät, mutta uskalla testata jotain uutta. Saatat ihastua siihen ja löytää uuden suunnan tyylissäsi.

O.O.T.D: n henkilökuntaa on helppo lähestyä ja heidän kanssa on aivan mahtava asioida. Lämpimästä suosittelen käymään ja tutustumaan syksyn valikoimaan!

 

https://www.ootd.fi/

https://www.ootd.fi/tuotteet/ylaosat/we-love/206/

https://fi-fi.facebook.com/www.ootd.fi/

 

Syystyyli toimistoon ja vapaalle, yhdistele ja säväytä!
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *