Kesäloma loppu ja arki alkaa

Kaikella hyvällä on tapana loppua ja näin kävi lomankin kanssa. 3,5 viikkoa sai nauttia lämmöstä, pienistä loma iloista ja rentoutumisesta.

Eniten odotinkin Suomi pop festareita.

Ostettiinkin porukalla VIP-liput festareille. Kyllä kannatti. Ei tarvinnut jonottaa juomatiskille saatika vessaan. VIP- alueella oli myös katos, joka helpotti oloa kuumuudessa. Kerrankin sattui vallan mainiot kelit. Ei kyllä keleistä voinut valittaa.

Apulanta veti parhaimman keikan. Ensi vuonna uudestaan.

Mökilläkin tuli pari kertaa käytyä. Grillausta, saunaa ja uimista. Itse en ole kyllä saunoja tyyppi enkä uija. Nauttikoon muut niistä.

Vesi on 27 asteista joten sinne kyllä uskaltaa jo mennä.

Saimme myös perheenlisäystä loma aikana. Hän on Alex, maine coonin pentu. Nyt on Wäinö kissalla seuraa ja vauhdikasta menoa.

Ihmeen paljon jaksavat riehua näinkin lämpöisinä päivinä.

Pitihän sitä käydä myös Tuurissakin katsomassa mitä uutta ja ihmeellistä sieltä löytyy. Aina sieltä jotain matkaan tarttuu. Ruoka on siellä aivan hirveä pettymys. Vaikka ihmisiä siellä käy paljon ja on kiirettä, niin pitää siihen varautua ja tehdä ruoat kunnolla. Kertaakaan en ole ollut tyytyväinen ravintolaan missä olen syönyt. Hinnat on kohdillaan annoksissa, Vesa lisä, joten saisi ne ollakkin laadukkaanpaa mitä ne on.

Arki alkoi, mutta kevyesti. Kaksi päivää töitä ja sitten jäänkin sairaslomalle. Joudun verisuonileikkaukseen ensi viikolla ja siitä syystä saikkua pukkaa. Kevyt aloitus töissä, mutta ei mitenkään kiva joutua leikkaukseen, varsinkaan näin kuumalla ilmalla. Mätäkuu jatkuu vain. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsen nopeasti liikkeelle.

 

Oikein lämmintä kesän jatkoa!

Kesäloma loppu ja arki alkaa
Merkitty:                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *