Juhannuksen aika

Juhannus se monen loman aloitus aika. Perinteenä on ollut olla juhannus ulkomailla. Kelit ovat takuuvarmasti hyvät. Mitäs nyt, juhannus Suomessa ja kelitkin näyttävät huonoilta…Olikin pähkäileminen mökille, ystävien seurassa kaupungissa vai mitä sitä tekisi. Kelit päättivät meidän puolesta ja aiomme olla kaupungissa ystävien kanssa. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Muuta en kaipaakkaan. Pitkän lomattoman ajan jälkeen rentoutuminen on paikallaan. Lomaan on vielä muutama viikko.

Ihan hyvä uutisia ainakin vielä polveni suhteen tuli, lääkäri ei epäile pahan laatuista kasvainta.  Magneettikuvaus on vielä edessä ja sen jälkeen lääkäri suunnittelee tarvittavat toimenpiteet. Ihan hyvillä mielin siis ollaan.

Sain uuden ihanan yhteistyökumppanin https://www.xanriina.fi/xanriina

Xanriina on palveleva naisten vaatteiden myymälä Humalistonkadulla Turussa, 50m rautatieasemalta kaupungin suuntaan. Heiltä saa vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan kaikenikäisille. Kokovalikoima on poikkeuksellisen laaja: XS–XXXXXL.

Myymälästä löydät muun muassa yksilölliset käsilaukut, farkut, hameet, puserot, topit, neuleet, huivit, vyöt, korut ja kengät. Odotan innolla jo sinne pääsyä. Käynkin heidän luonnaan kesäkuun lopussa. Siitä sitten oma kirjoituksensa.

Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, oikeastaan on ollut ihanan rauhallista!

Toivotan kaikille oikein ihanaa Juhannusta ja kesän aikaa.

 

Mitä sinun juhannukseen kuuluu? Onko sinulla tiettyjä perinteitä?

 

Juhannuksen aika

Kommentti “Juhannuksen aika

 • 20.6.2018 at 12:53
  Permalink

  Viime vuosina juhannuksen vietto on vaihdellut, ollaan lähdetty tai tultu just ulkomailta pari kertaa, viime vuonna oli kaupunkijuhannus ystävien kanssa Helsingissä. Tänä vuonna ollaan kotikulmilla näillä näkymin. Useita vuosia vietin juhannuksen aina Keski-Suomessa. Nyt se on viime vuosina jäänyt.
  Tiedän kyseisen vaateliikeen, mutta en ole koskaan käynyt siellä.
  Hyvä juttu, että polvessasi ei ollut mitään pahanlaatuista.
  Mukavaa juhannusta! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *