Tyylitaju ennen ja nyt, olen löytänyt itseni!

Oi niitä aikoja mitä nyt saa hävetä, miten ikinä pukeuduinkaan noin. Olet varmaan kuullut monen naisen ja miksi ei miehenkin suusta. Jotenkin olen ollut niin sokea omalle ”muotitajulle”, luullut että sitä on. Olen tainnut aina pysyä niissä teinivuosissa kiinni. Jotkut on joskus sanonutkin että näytät siltä kuin sateenkaari olisi oksentanut päällesi. Ja tottahan se oli. Kaikki maailman värit ja kuosit sekaisin. Voi elämä…

Tässä hieman vertailupohjaa mistä on lähdetty.

 

Ai kauhee. No tämä polku on kuljettava, jotta vihdoin kasvaa naiseksi ja huomaa kuinka hirveitä vaatemokia on tullut tehtyä.

Olen toiminut mallina 1,5 vuotta ja alkuvuoden Miss Plussize Finland kilpailu on aukaissut silmäni täydellisesti. Mallina on päässyt kokeilemaan ja esittelemään vaatteita mitä ei ikinä tulisi mieleen kokeilla saatika ostaa itselleen. Vaate, joka hengarissa näyttää jo valmiiksi aivan hirveältä ja värikin on mukamas väärä, voikin olla juuri sinun vartalolle ja ihonvärille se täydellinen valinta. Kannattaa rohkeasti kokeilla ja yhdistellä vaatteita. Anna vaikka ystäväsi valita sinulle asukokonaisuus, voit yllättyä.

Tai suuntaa vaateliikkeeseen jossa on ammattilaiset auttamassa ja rohkaisemassa kokeilemaan uutta, kuten Jyväskylässä Keljossa sijaitsevaan O.O.T.D liikeeseen. O.O.T.D. on pluskoon monimerkkimyymälä Jyväskylässä. He tarjoavat uusimpia trendejä naisille koossa 40-56. He auttavat asiakkaita pukeutumisen haasteissa ja antaa päivittäin vinkkejä tyylistä, vartalotyypeistä ja pukeutumisessa eri tilanteisiin.

Kävin heidän luonaan tällä viikolla. Vaatekaappini kaipaa asuja joilla voin mennä yritykseni tapaamisiin, kesälle jotain ihanaa ja kevyttä vaatetta ja mallin edustustehtäviin. Hmm… siinäpä sitä olikin haastetta. Neljä eri asua, eri tilaisuuksia varten, haastava asiakas ja juuri löytänyt itsensä. Eipä mennyt kauppiaalla sormi suuhun vaan ideoita rupesi heti tulemaan. Ja hän rohkeasti esitteli minulle vaatteita joita en olisi tullut itse kokeilleeksi.

Päälläni on Junarosen takki kokoa EU 40-42. Täydellinen rakkaus syntyi samantien. Ajattelin ettei pinkkiä enää tässä iässä, mutta eihän tästä voi olla tykkäämättä. Sopiin niin arkeen kuin juhlaan. Monipuolinen.

 

Juhlamekko on Cellbes kokoa 42 -44. Tyköistuva. Yläosassa kevyt sihvonkimainen osa jossa olkapäät hieman näkyvät. Peitää mukavasti vatsamakkaroita jos ei ihan ole niiden kanssa sujut. Joustaa ja hyvän tuntuinen päällä. Kesän juhliin ehdoton! Tällä kehtaa mennä myös edustustilaisuuksiin. Ei vetoketjuja jotka hankaisivat. Peittää myös mukavasti allit. 🙂

 

Päällä minulla on Junarosen kokoa 42 oleva koristeellinen musta toppi ja jalassa ihanan viileät Happy Hollyn joustavat housut. Ei muuta kun terassille! Erilainen yhdistelmä koristeellista paitaa ja iso kuosista housua. Erikseen näyttivät ei minun jutulta ollenkaan, mutta yhdistettyä nämä kaksi sopikin oikein hyvin yhteen. Olen tyytyväinen kokonaisuuteen. Asulla voisi mennä vaikka syntymäpäiville, sopivat arkeen ja matkustamiseen.

 

Kesämekkona Happy Hollyn mekko, joka on kokoa 44-46. Muunneltavuus ja ilmavuus ovat tämän mekon valtti. Olkapäät voi jättää paljaaksi tai pitää piilossa. Edessä on narut joilla voi säätää rintavaon näkymistä. Ei rypisty ja on hyvin joustava. En todellakaan ole mekko ihmisiä saatika vihreän ystävä. Mutta näin se mieli muuttuu. Rohkenin kokeilemaan ja löysinkin tämän kesän mekkoni.

 

Ole rohkea ja testaa erilaisia asuja. Käy kurkkaamassa mitä sinä voisit löytää : https://www.facebook.com/www.ootd.fi/ tai https://www.ootd.fi/

Suosittelen käymään Keljon O.O.T.D vaateliikkeessä, saat apua ja opastusta.

Nyt olen valmis uusiin haasteisiin!

Tyylitaju ennen ja nyt, olen löytänyt itseni!
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *