Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Malli vs missi

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Nyt on ohi misseilyt ja on aika keskittyä normaaliin elämään. Voin sanoa, että kokemus oli huikea. Uusia ihmisiä, uusia paikkoja ja uusia kuvaustilanteita. Ihanien missisiskojen kanssa sai kokea vaikka mitä. Voittaja ( Niina Kuhta ) osaa varmasti ottaa ilon irti ja tekee vuodestaan unohtumattoman, onnea vielä kerran! Tämä oli kokemus jonka halusin kokea ja huomasinkin matkan aikana, että en pidä misseilyä ihan omana juttunani. Vahvistuksen sain itselleni, että olen malli, en missi. Minut on opetettu malliksi ja siitä on vaikea muuttua missiksi. Niillä on eroa. Missiksi voi hakea jos on kaunis ulkokuori, mallin työ ei ole pelkkää ulkokuorta, on tehtävä töitä ja oltava sitä särmää. Missi on edustaja ja pääasiassa edustaa ja esittelee itseään. Malli edustaa asiakastaan ja hänen tuotteitaan. Malli ei valita meikistään eikä vaatteistaan vaan tekee työnsä tunnollisesti ja saa asiakkaan tuotteet näyttämään hyvältä. Malli on ns. hengari tuotteelle. Et pidä itsestäsi ääntä vaan ammattimaisesti hoidat työsi hyvin näkymättömästi. Taas missin pitää olla esillä jatkuvasti ja pitää ääntä itsestään. Markkinoi ja tyrkytä. Harva missi on saanut mallivalmennusta ja se on nähty. Ei mitään hajua miten toimitaan missäkin tilanteessa. Kaikkea oppii kyllä ja pitää ottaa asioista selvää.

 

Harva on seppä syntyessään. Misseys on joskus ollut hyvinkin arvostettua, mutta nykyään tuntuu että misseiksi pyrkii lähinnä julkisuudenhaluiset bimbot ja tätä ajattelua halusin rikkoa kun misseyttä halusin kokeilla. Mallina haluan tuoda positiivista oman kehonkuvaa esille ja meille plussillekkin on käyttöä malli maailmassa. Missi- ja mallikilpailut ovat osallistujilleen tilaisuus uralla etenemiseen jos sen osaa hyödyntää oikein. Huomasin kisan aikana kuinka paljon meitä käytettiin markkinoimiseen. Mainosta sitä ja mainosta tätä. Paljon meni aikaa somettamiseen ja kuvien ottamiseen. Tietysti sponsorit pitää pitää tyytyväisenä, mutta markkinoiksi on nämäkin kilpailut mennyt.

Olen tyytyväinen, että kuljin tämän polun ja sain varmistuksen omille haaveilleni ja poluilleni. Olen tyytyväinen tähän ja mallina pysyn.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Malli vs missi

Kommentti “Malli vs missi

  • 19.3.2018 at 12:22
    Permalink

    Varmasti oli hieno kokemus. Tosiaankin missillä ja mallilla on iso ero. Mallilla pitää olla jotakin taviksesta pokkeavaa, yksilöllisiä piirteitä. Missit ovat kauniita kiiltokuvia. Joiden pitää olla tarkka sanomisistaan ja käyttäytymisestään.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!