Anna äänesi, Miss Plus Size 2018 äänestys on käynnissä!

”Sitä hetkeä en unohda koskaan. Olin varhaisteini, kun vietimme ystävieni kanssa aikaa lähipuistossa. Notkuimme penkillä juoruamassa, ja nousin ylös. Tuttu poika lampsi penkille, istumapaikkani kohdalle ja levitti kätensä: katsokaa, näin iso perse sillä on! Muisto on minulle herkkä paikka vielä parikymmentä vuotta myöhemmin. Ilkkuminen jatkui vuosikausia, vaikka en ollutkaan koulun pahin silmätikku. On raakaa puuttua asiaan, johon ihminen ei voi itse vaikuttaa. Onneksi hiihtarit ja löydät puserot olivat 90-luvulla muotia: pukeuduin joka päivä mustiin, löysiin hiihtareihin ja ruudulliseen fleecepaitaan, joka ulottui miltei polviini. Opin peittämään takapuoleni, josta muut tekivät ongelman. Päätin jo nuorena, että vielä minä näytän teille.

Naisiin kohdistuu nykypäivänäkin kohtuuton määrä ulkonäköpaineita. Paino ei ole ainoa asia, johon ulkopuolisten on helppo tarttua. Joudun yhä kuuntelemaan väsähtäneitä blondivitsejä. ”Sä oot blondi, ei sun tarvitsekaan ymmärtää” on olevinaan ihan normaali heitto – varsinkin, kun sattuu vielä olemaan ammatiltaan sihteeri. Silloin vastaan, että näiden korvien välissä pyörii muutakin kuin herne. Enkä varmasti värjää tukkaani!

 

Upeat Asut : Muotiputiikki Helmi ja Jutta- G mallisto
Kampaukset : Salon Bella Pelo
Klipsipidennykset : Dreamhair
Meikki: Pretty by Flormar Finland

Tällä hetkellä fitness-buumi paisuu jatkuvasti. Sosiaalinen media on täynnä pumppia, pamppia ja ties mitä. Se vaikuttaa erityisesti nuoriin. Yritän korostaa omalle tyttärelleni, että kaikki ovat samanarvoisia, näyttivät miltä hyvänsä. Erilaisuus on ihan oikeasti rikkautta. Vaatteistaan ja tukastaan tarkalle tytölle kannattaa myös korostaa, että kauneinta on olla oma, luonnollinen itsensä. Kehun häntä asioissa, joissa hän on hyvä – en ainoastaan ulkonäköä”

Ote Laura Frimanin kirjoittamasta jutustani.

Vihdoin yli 30 vuotiaana tajusin rakastaa itseäni juuri sellaisena kuin olen ja hyväksymään asian. Nyt olin valmis toteuttamaan yhden haaveistani. Joten rohkeasti lähdin tavoittelemaan Miss Plus Size kruunua.

Jos haluatte minua äänestää olen numero 3.

Linkki äänestykseen; https://choicely.com/contest/26676699-04fd-11e8-9e26-67eb2f3b0740/grid

Olen onnellinen ja kiitollinen äänestäsi!

Anna äänesi, Miss Plus Size 2018 äänestys on käynnissä!
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *