Lävistyksiä ja Rammsteinia

Olen lukenut aiheesta Daith lävistys, jolla saattaisi olla vaikutusta migreeniin. Olen sairastanut migreeniä jo 7-vuotiaasta lähtien. Onneksi se on hieman aikuisiällä helpottanut, mutta silti kohtausta en halua. Lävistyksen pitäisi lieventää tai jopa lopettaa migreeni kohtausten tulemisen. Tämä kuullostaa hyvältä. Tämä lävistys perustuu akupunktioon, joita tehdään korvaan migreeniä hoitaessa.

No minäpä sitte reippaana tyttönä kävin sellaisen ottamassa. Katsotaan 2 kk kuluttua onko ollut apua. Tämä on aika pieni ja näkymätön lävistys. Työn takia en voi isoja ja kovin näkyviä ottaakaan.

 

Partuminen kestää kauan, viikko takana , monta edessä.

 

Olipa ihana käydä kaupungissa äidin kanssa viettämässä laatuaikaa. Tai no äiti hoiti kunnallisvaali asioitaan ja minä shoppailin. Päästiin me yhdessä syömäänkin. Käytiin maistelemassa kiinalaisessa ravintolassa rapuja, won tongeja ( ei mitään hajua mitä ne oli ), kevätkääryleitä ja tietty piti ottaa sipulirenkaita ja jälkkäriksi vaniljajäätelöä ja friteerattua banaania. 🙂

 

Ihania naposteltavia. Kävi hyvin lauantai päivän ruoaksi, varsinkin kun perjantaina oli rakas ystävä kylässä miesystävänsä kanssa. Tais mennä aikaiseen lauantai aamuun. No ei siitä sen enempää.

 

Ensimmäisen kerran tänä vuonna kerkesin käymään jäällä tyttäreni kanssa. Aivan mahtava kevät keli. Nyt sinne ei ole enää mitään asiaa. Harmi kun ei ollut grillattavaa mukana kun laavulla oli valmiina grillissä tulet. Ehkäpä ensi talvena sitten 😉

 

 

Nyt se sitten alkoi, mallikurssin suorittaminen. Ensimmäinen tutustumiskäynti oli keskiviikkona. Valmentajana toimii Fashion Unit ja asiantuntijana Leena Sarvi. Ihanat, innostavat ja alan huippuammattilaisten johdolla saimme kattavan tiedon valmennuksesta ja mallina toimimisesta. Tämä aloitustilaisuus inspiroi kovasti ja tiedän, että olen juuri siellä missä haluankin. Innolla odotan jo seuraavia tunteja. Tässä sitä noin 2,5 kk vierähtääkin. Ammattilaisten käsissä, uutta oppien.

 

Huikein ilta oli kyllä päästä näkemään Rammsteinin Pariisin keikka livenä, valkokankaalla. WAU, mikä spektaakkeli. Mä niin haluisin olla ihan paikan päällä. Huikeeta mikä esitys. Ihan kylmät väreet meni kokoajan. Siinä ei pommeja, ilotulitteita tai esiintymistä säästelty. Täyden 10 saa kyllä. Ne osaa keikan vetää ja tehdä hienot puitteet.

 

 

Näin on taas viikko vierähtänyt. Vauhdikkaasti voisin sanoa!

Lävistyksiä ja Rammsteinia
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *